Paranormal activity 3

Den ska jag se på bio ikväll med Johan, Sanna och hennes arbetskamrater på Heron City :) Har verkligen sett fram emot den, läääängtar. Hört att den ska vara as bra, och läskig såklart. Får väl se om jag och Sanna kommer kunna sova något inatt, lär ju skrämma upp varandra...blir säkert en rolig natt! Om ni inte sett trailern på den så kolla här:)

Myskväll

Fotbad, målade naglar, ansiktsmask, massa chaite och film! Det kallar jag en riktig myskväll med världens bästa Marie.

1992.10.17

Den här underbara tjejen som även råkar vara något av det finaste jag har fyllde 19 år igår. Känns fortfarande som idag eftersom klockan är 00.45. Vi tog en fika i handen idag och hade det mysigt <3 På fredag smäller det...då jävlar blir det utgång och massa kul, can´t wait! Grattis älskling.

Angelilca Carlén


Missebebisar

Nu har jag äntligen hämtat hem kattungarna Kiraz och Pita. Födda den 5 augusti i år, ca: 10 veckor gammla, syskon, honor och heeeelt underbara! Kiraz är min och Pita tog brorsan :) Riktigt roliga katter. Mycket kelgalna, busiga, sociala och inte alls skygga, det känns otroligt bra, man vill ju inte ha en tråkig katt!? Dom är rumsrena och friska, duktiga tjejer. Hände dock en liten olycka idag...Kiraz kissa i brödrosten, kommer ju inte använda den igen så måste skaffa oss en ny haha sjukt! Hon sover mycket på dagara och vill leka och busa på natten och tidigt på morgonen, tredje natten i rad nu utan ordentlig sömn. Hon hoppar på ens huvud, naffsar i näsan och på läpparna, springer runt i sängen och lever rövare. Självklart ska hon ju gå och lägga sig i sängen med mig och Sanna när det är läggdags så man blir ju vekrligen störd av det. Men det gör inget för hon är så jätte söt! Köpte en blomspruta idag så hon får en skvätt vatten över sig när hon äter på våra fina orkideér, inte så populärt så förhoppningsvis slutar hon upp med det.

Lilla Kiraz
Lilla Pita

Jag vill jag vill jag vill

Jag vill ha en liten kattunge...en liten Missebebis! Assså vill verkligen jätte jätte jätte mycket!!!!!! Bengaler är ju helt klart finast men dom är så jävla dyra...tyvär. Har kollat runt lite på några stycken som jag är intresserad av, måste bara övertala Sanna :P haha får se hur det går, wish me luck, think I might need it.

Top Chef

Min fru är duktig på att laga mat! Kom hem nuuuu!

Nyodlad Sparris?

Hejhej. Det var fan inte igår alltså, jag är så dålig på att uppdatera. Hänt en hel del nytt i mitt liv sen jag sist blogga vilket var för ungefär två månader sen. En del som jag kan nämna och en del som jag inte borde. Har fått ett nytt jobb. Numera jobbar jag på Axstores i Jordbro, det är ett lager för Åhlens, Lagerhaus och Kicks. Trivs bra där...får göra lite olika saker. Fick jobbet genom Yosef så det är ju kul att vi jobbar på samma ställe, har även fått en ny vän på köpet. Alexandra heter hon, gullig tjej. Yosef är så underbar så att han kommer varje morgon vid ungefär kvart över 6 och hämtar upp mig och lämnar hem mig vid arbetsdagens slut. Huuur skönt som helst!

Alexandra

Har gjort två nya tatueringar. Eller nya och nya...gjorde dom väl för kanske ca 1 månad sen. En på vänster axel/hals där det står Rumania och en på höger underarm..den nedre, vad fan heter det? där det står Music makes me lose control...och nej det är inte för missy elliots låt (gillar inte ens henne) tycker bara det stämmer in bra, <3 musik. Jag gillaren! Har bilder men min dator e pajj IGEN så kan inte lägga upp bild. Får fixa det sen.
Jag har fyllt 21. Fick massa fina grejjer. Alkohol, pengar, presentkort, parfym, körkortsgrejjer, klocka, smyckehängare, en fin orkide, busskort, kläder. Hade en bra födelsedag med familj och vänner, vart ett riktigt roligt firande.

Jag och Lollo

 

Jag har dessutom flyttat hemmifrån. Nu bor jag med världens bästa Sanna, fortfarande i v-malm. Trivs otroligt bra, vi har det så mysigt så! :) Det är lite trångt bara, en etta, men det gööör inget! :) Sanna är i Turkiet just nu men imorgon tiiidigt kommer hon äntligen hem. Då har jag vart ensam i en hel vecka...ellerr!?? ;) Har i alla fall städat och gjort jääätte fint så hon kommer nog få sig en rejäl chock.


Sanna


Resten håller jag för mig själv, sådeså! ;) Puss och hej alla älskar dig!


RSS 2.0