Då var det måndag igen

Slut på det roliga! En hel vecka kvar till helg...usch!!! Idag var jag i skolan och fick reda på att jag kommer få en ny praktikplats så jag slipper ÄCKEL JYSK!!!!! YEEEEEEEEES! Känns hur skönt som helst. Då slipper jag vakna varje morgon med ångest och gå runt hela dagen och må dåligt. Ska på intervju imorgon på ett ställe som heter Chili som ligger i Sickla. Det är en möbel och inredningsaffär - score! Dom har mycket fina och coola grejjer så jag hoppas verkligen att det här blir bra nu! Idag skulle jag vart hos tandläkaren kl 15...trodde jag, det var tydligen 10:20. Så den tiden missa jag men ringde och boka om en ny tid, fick vänta tills nästa månad. Det är lite dumt att folktandvården i Haninge inte har bytt ut sitt gamla nummer till det nya på internet. När man ringer dit så ringer man ju hem till en äldre kvinna som verkade vara väldigt trött på att alla ringer henne hela tiden och tror att dom kommit till tandläkaren liksom, stackare. Fick i alla fall det nya nummret av henne så det löste sig, hon hade liksom skrivit upp det och sparat berätta hon just för att det är så många som ringer, lite sjukt ju haha. Är jätte trött idag och har fortfarande ont i kroppen från bowlingen i lördags, så ska bara ta det lugnt ikväll, kolla på the big bang theory och bb sen tänkte jag sussa så jag orkar med morgondagen, är lite nervös faktist.

På onsdag ska Jocke ääntligen lägga mitt golv, fan vad jag längtar. Vill flytta in i mitt rum nu, är trött på att bo i arbetsrummet. Klädkammaren och arbetsrummet ligger vägg i vägg (tunn vägg vill jag tillägga) så man vaknar super lätt. Parsiennerna är typ trasiga så solen skiner rakt in på morgonen och det blir jätte ljust. Blir inte privat på samma sett eftersom det är arbetsrummet och mamma och pappa har sin dator här inne, symaskin, pappas modell båtar som han bygger på, bilvägen ligger precis utanför så man hör när bilarna kör förbi och speciellt alla vidriga moppar och så vidare...ni fattar...jobbigt. Har även ingen teve för tillfället så måste sitta nere i soffan och kolla på lilla skit teven.

Helgen

FREDAGS, på dagen var jag inte ens på praktiken, så illa är det där! Var bara hemma och kolla på The Big Bang Theory! <3 Sen åkte jag hem till Maria och käka middag, drack lite öl sen åkte vi hem till Marie & Emeli i Väster Haninge för att föra. Sen blev det utgång med massor av härliga människor. Vi drog till Magenta - hade skitkul.



LÖRDAGEN bjöd på bowling och dricka. AAAAAS KUL var det! Vid 8 tiden på kvällen så drog jag, Brorsan, Nicke, Johan, Chippa och Hanna till brandbergens bowling och lira i 1 timme och 45 minuter. Jag var på lag med brorsan och Nicke och de andra var på lag. Självklart vann mitt lag hihi (inte för att det var jag som var bäst där men ändå) Nicke döööda alla alltså, shit! Vet inte hur många strikar han gjorde men det var sjukt många, det roliga var att han var så himmla chockad för tydligen har han aldrig vart bra på bowling förut. Var väldigt najs musik som spruta ut från deras högtalare, och högt var de också och massa roliga blinkande lampor! :) Efter det drog vi hem till brorsan och fortsatte dricka och hade det riktigt roligt. Sjöng massa och dansa, introducerade även hästlöpningen för dom, tror det hette så...inte riktig säker. Det är ett ölspel som spelas med kort som jag fick lära mig av Jocke och hans kompisar. Det vart en riktig hit må jag säga haha!  

Bilderna blev inge bra, finns fler bra bilder men dom har Chippa, slänger upp dom vid ett senare tilllfälle.





SÖNDAGS, tog det lugnt. Var ganska sliten efter helgen och hade mycket ont i kroppen efter bowlingen. Kolla på The Big Bang Theory och BB. Älskling kom förbi lite senare. Har haft en undrbart bra helg med mycket skojj så tack alla som medverkat! Vill tillägga att det här är andra helgen i rad nu som jag har lyckats att behålla min mobil hel. Dutti Chey :)


Life's a bitch and your one of them!

Igår var första dagen på min nya praktik som skolan fixade, JYSK i Länna. Trivs jag? NEJ!!!! Känns fan skit jobbigt. Man vill ju inte gå upp på morgonen för man vet att man ska dit, lite ångest faktist. Dock så sa butikschefen till mig att om jag sköter mig bra så skulle jag kunna få en tjänst där. Hur ska jag klara av det här?Fyyyfan!


Helgen

FREDAGS, blev bjudna på lunch i skolans resturang, super gott var det! Efter skolan så åkte jag och hälsa på Emy i Tyresö, vi kolla på Big Brother  och drack massa läsk. Sedan åkte jag hem vid middagstid för att fira min pappa som fyllde 56 år, så vi hade lite släkt hemma, bjöd på god mat och dricka, myysit var det! Lite senare på kvällen drog jag hem till Maria och Robban på fest. Blev ganska mycket folk till slut. Liite besviken på Robban blev jag, han låg typ deckad hela källen :P haha stackarn. Jag kom hem vid ungefär kl 6:00 på morgonen. Lyckad fredag, yees.

Killarnas försök att få upp Robban, han kom upp ett tag men sen gick han och la sig igen :P


LÖRDAGS, sov 4 timmar den natten (morgonen) Gick alltså upp vid tio, Jocke kom förbi och hämta upp mig och vi åkte till systemet. Vi skulle nämligen fira hans kompis Nicklas som fyllde år och varför vi åkte till systemet så tidigt var för att Jocke skulle till lägenheten och jobba så han ville hinna med att komma någon vart. Vid ungefär 17:30 tiden kom han och hämta upp mig igen och vi åkte hem till Jonis och föra. Kom även närmre en person där som jag har gått runt och trott att det kommer ju aldrig hända, var bara en massa missförstånd så det reddes ut, skönt som fan! Började dricka vid 18 tiden så det gick väl bara utför sen, nääee men typ. Hade kul i alla fall. Det kom till den punkten att jag inte kunde vara kvar längre, visste knappt vad jag hette liksom och Jocke hade jätte ont i magen så vi åkte hem till hans mamma och sov. När vi kom dit var sängen inte bäddad och vi hitta inget täcke eller kuddar, så vi la oss under bäddmadrassen och hade det som täcke, och som kudde tog vi en solstolsdyna. Fyfaan vad OSKÖNT det var! Sov inte speciellt bra den natten, kallt var det också. Men det vart en bra Lördag trots detta :)



SÖNDAGS, vädret var ju helt underbart! Vi gick ner och åt frukost med Jockes mamma, hon lagade mannagrynsgröt till oss, mums. Jocke gick och la sig i vardagsrummet och kolla på teve ooch jag och hans mamma Yvoonne gick ut och satte oss på verandan i solen, i t-shirts! Var så jävla skönt! Satt där kanske en timma, sen åkte jag och Jocke til lägenheten så han fick jobba, jag städade typ, haha...kan ju inte hjälpa till med så mycket annat, eller? Efter det käka vi pizza på Oden i vh, kändes verkligen som att alla stirra på mig där när jag satt och åt, uusch de var jobbigt, kan ju inte äta ordentligt då. Hade aldrig ätit på Oden förut, det var gott, men inget slår ju La Fleur <3 Jocke släppte av mig hemma hos storebror Alex sen, Nicke har ju flyttat dit nu så har båda mina bröder samlade på samma plats, toppen ju! Vi kollade på The Big Bang Theory, höll på att dö av garrv, var ju skitkul! Aldrig gett den serien en chans, glad att jag gjorde det. Samma kille som gjort den serien har gjort Two and a half men. Sjukt kul, rekommenderas starkt! Sen kom den tredje brorsan Johan över och vi alla kollade på Big Brother och käka middag. Kom hem ungefär 00:15. Deckade!!!!

Uffis satt också ute i solen och hade det skönt, vilken sötnos va?


Älskling bygger in de fula elementen


BY THE WAY, Jag har lyckats att hålla min mobil hel och jag har inte sumpat den denna helg! Fyfan vad jag är bra!!!

Onsdag

Var i skolan på förmiddagen, sen gick jag hem till Marie. Inte träffat henne på ett tag, har vart sjuk o så, så det var riktigt mysigt. Maria kom också förbi så vi drack kaffe och snacka massa skit, kolla på American Pie 2 haha. Sen kollade jag och Marie på Black Swan. Var det ett skämt eller? Skratta eller gråta? Skit skumm film! Blir ju jätte irriterad för att man får ju inte en riktig förklaring till varför det är som det är, eller varför hon är som hon är, åååh så irriterande! Jävla tur att man inte gick och såg den på bio, snackade nämligen om det innan. Sen käkade vi midddag, spela kort och kolla såklart på Big Brother. Hahahaha alltså kan ju vara roligaste avsnittet hittills! xD Skit rolig idé det där med skadorna, bästa. Ehmmm......aa.....har Roddan sugit sin egen kuk? Vad tror ni? Säger som jag sa till Marie, skulle inte förvåna mig med tanke på hans jätte slang. Ellerrrr?

Imorgon blir också en bra dag känner jag på mig. Jag ska få min mobil YEEEIII ! Vi ska få gå en barista kurs i skolan ;) För er som inte vet vad barista är så är det en "bartender" som tillreder kaffedrinkar av olika slag. Ska även träffa min älskling och laga en god middag - Sheppards Pie ! Kommer sova gott inatt!

Puss och hej alla gillar dig :)


Samsung Galaxy i9000

4.0 Super Amoled Display. Denna fina är min på Torsdag! :D Wiiiiie längtar !!!! Den här mobilen måste jag fan vara rädd om, den är dyr och bra så FAN ta mig om jag sumpar denna också som jag gjort med alla mina andra mobiler.

 


Me like me like oooaah oooaah

FUSKPLÄDAR



Duktig tjej

Eller? Man kan ju tycka att jag är duktig för att jag suttit hela söndagen med mitt projektarbete och fått det klart, men de är ju mindre duktigt att jag suttit dagen innan deadline. Typiskt mig, när ska jag lära mig? Men skitsamma...det är klar nu i alla fall, känns jätte skönt. Imorgon ska vi hålla föredrag för klassen om arbetet, är ju inte direkt påläst eftersom jag inprinsip precis blivit klar med det, lär väl bil att sitta och nöta in inatt. Hatar att stå framför klassen och snacka, blir som ett jävla nervvrak så blir det bara gröt av allt. Men lite tur har jag som har en så snäll klass!

Kursen är på 15 veckor och det har gått 5. Ska ut på praktik nästa vecka. Fick en plats på JYSK i Länna, så imorgon bitti ska jag dit på möte och visa upp mig, sen till skolan och skämma ut mig inför klassen, nej.... men typ. Ska försöka sova snart så jag orkar med morgondagen. Måste prata lite med Kimpi innan jag somnar, annars gåre inte! :) 

By the way....ni vet ju att jag har sumpat min mobil och pajjat datorn. Märkte även för några dagar sen att jag sumpat min plånbok på krogen i Lördags. Älskar mig själv.

PUSS och HEJ alla gillar dig :)

Inspiration

Nu har vi äntligen dragit igång med renoveringen av mitt rum. Hittar så mycket fina saker. Inte för att något av sakerna nedan kommer finnas i mitt rum, men ändå!


Jake Gyllenhaal


BOOOOOM!!!! KAN JU VARA VÄRLDENS SEXIGASTE MAN!?






No one but myself to blame

Ibland är man bra dum i huvet! Ååh kan bli så galen på mig själv! Saker man gjort tidigare i livet som är så jävla klantigt. Tänker hela tiden, tänk om jag hade gjort så o så istället, hur hade mitt liv sett ut idag? Jo jag vet ju att det hade sett helt annorlunda ut. Är det fel att kanske dröma om det? Jag vet fan inte, är så jävla förvirrad.


Lite Big Brother

LIKA SOM BÄR!!!! NICKY i Big Brothet är så sjukt jävla lik en vän till mig som heter Patrick, kallar honom för Puppen. Visst är dom lika? Och inte bara till utseendet, utan även dels i sättet! Ni som känner Puppen kan nog se och förstå vad jag menar, om ni då kollar på Big Brother såklart.




Sen har vi VANESSA LOPEZ som är jävligt snygg! Ni vet säkert att hon föddes som kille men har opererat om sig så Vanessa är nu en tjej! :)



Så jävla Charmig, MARTIN! Jaaadå, as skön och rolig snubbe, väldigt söt också. Hoppas han kommer långt i huset, hejja hejja!



RODNEY (från Haninge) och SANNA (hört massa rykten att hon är strippa och kallar sig för Jane, aa må va sant) har ju förlovat sig. Visst det blir kul tv, tror säkert att dom känner något för varandra men jag tror det här med förlovningen är taktik. Folk vill ha kvar dom i tv för att se hur det går mellan dom, antar jag? Sanna är väldigt lugn nu i huset, hoppas hon kommer röra om i grytan lite och visa att skenet kan bedra.

 

DE ANDRA DÅ? Finns egentligen massor att säga om alla deltagare i huset  men jag orkar inte. Är i alla fall glad att Cilla åkte, skönt att slippa hennes äckliga röst heeeela tiden, uusch! Annie, Christian och Sonia vet jag inte vad dom ens gör i Big Brother. Dom syns ju och hörs aldrig, tråkiga människor. Ta för er ! Katerina är bara pinsam, är 34 år och beter sig som en omogen tonnåring, i alla fall för det mesta. Har lite svårt för Roza för hon framstår som en väldigt stroppig tjej, divig eller vad jag ska säga, men hon är väldigt söt och jag tror faktist att hon är ganska smart, får väl se hur det går för henne. Peter och Tobias är väl sköna, men känns som att dom är lite "gamla"? Eller är det elakt att säga så kanske? Simon verkar väldigt vettig, verkar vara en stor snäll omtänksam och rolig krambjörn. Gurkan, orkar inte ens....visst han är rolig men det kan bli för mycket ibland, han vet inte när han ska sluta, när det blir för mycket. Sara tycker jag inget speciellt om, en vanlig tjej liksom. Syns inte så mycket men tar ändå för sig. Nu har det ju kommit in en ny kille från "Hunk Eden" som heter Patrik. Inga kommentarer...än sålänge. Jag vet inte riktigt än vem jag tycker borde vinna, men tror jag tycker Martin eller Vanessa, kankse Sanna. Får se, kommer säkert hinna ändra mig.      


Onsdag.

Idag satt jag och Fanny på samma café som Petter inne i stan. Det är lite roligt för Fannys mamma "dejtade" honom förut så det blev några leendeen slängda mot vårt bord, även mot hans såklart. Gillar hans musik, han är grym!


Tisdag 1/3-2011

Idag ringde min väckarklocka (älskling) vid tjugo över 7 och väckte mig, kan ju inte ställa larmet på mobilen eftersom jag sumpat min, så tack för det baby! Men jag har faktist beställt ett nytt simkort från comviq idag så förhoppningsvis så ligger det i min brevlåda inom 3-5 dagar. I alla fall så kom jag till skolan, och då hade tydligen våran lärare som vi skulle träffa för första gången råkat dubbelboka eller hur det nu var med det där, så vi fick åka hem igen, blev ingen skola. Kände att de inte var någon idé att gå hem och lägga sig och sova bort hela dagen eftersom man ändå redan var uppe, så jag och Fanny åkte hem till henne och hade en mysdag. Maassa godis och massor med The OC, så jävla braaa. SÅ har haft en toppendag.

Just nu står pappa nere i köket och lagar pannkakor, sen ska vi montera upp mina möbler, var ju på ikea igår. Hitta även en jätte mjuk och gosig pläd med matchande kuddar till, super fina.

Ååååååh vad jag saknar min pojkvän! :( Känns som att vi inte träffats på jätte länge men vi träffades ju senast i söndags fan, det är väl inte så lång tid som gått..ellerr??? Saknar även min Marie, förhoppningsvis får jag träffa henne på Torsdag!

PUSS och HEJ alla gillar dig!

RSS 2.0