MISS YOUUUU KIMPI!!!!


Längtar som fan tills vi träffas igen. Skaffa ditt körkort nu så du kan komma och hämta mig - Småland here I come! Saknar dig vännen.


Tisdag

Idag var det min första dag på förskolan. Trivs verkligen! Alla har vart jätte vänliga och barnen är ju hur gulliga som helst. På "min" avdelning är det 4 åringar, supersöta. Men man känner sig slut i hela kroppen, man sitter ju aldrig still, spring heeela tiden haha, det är bra, man har ju inte direkt tråkigt på jobbet, eller vad man ska kalla det. Imorgon har jag däremot ledigt för då ska jag jobba med Maria på Stockholms Universitet...ska sitta tentavakt, yeeeii. 

Nu är jag jätte trött så ska ta det lugnt nu, bara vara hemma, dega framför, sen kommer älskling och gör mig sällskap.

Sova tidigt ikväll.

Ska lägga mig skapligt ikväll för att orka med att gå upp imorgon bitti. Imorgon kommer bli min första dag på praktiken Alen (förskola). Ligger i Norra Söderby så kommer varje morgon, tur för mig att jag inte bor så jätte långt bort, kankse tar en ungefär femton/tjugo minuter att gå. Schemat kommer att se ut följande: mån-tors 8-16.30, fre-8-12 så det är sköna tider. Tror att jag kommer trivas, gillar ju barn :) Det är som sagt en praktik, syftet med detta är meriter...det är inte betalt men de löser sig på annat håll. Ser fram emot det här. Tanken är att jag ska vara kvar där till den 5e februari för att sedan börja plugga-säljutbildningen typ den 7 februari (tror jag det var) för att sedan ha bättre möjligheter till jobb. Hoppas att allt går vägen för mig, behövs verkligen! Har hört att en tjej som jobbat inom vården en del och med barn är en väldigt snäll och omtänksam, givmild, omhändertagande och en svärmors/fars dröm ;) haha eller!? faktist killar som sagt det till mig som fått höra från deras föräldrar..hmmm? 
Nej nu ska jag ta en varm dusch, koka mig lite vaniljte och krypa ner under täcket och mysa framför teven.


Fler som uppskattar vintern!







Helgen

I helgen har jag inte gjort något speciellt. Har vart lite halv sjuk, jätte snuva och jobbig slemhosta. Sitter fortfarande i, men det har blivit bättre. Har vart hos min kära pojkvän hela helgen, och vi har kollat på alla Harry Potter filmerna, inte 7an då, måste vi se på bio. Riktigt bra filmer faktist, gillart. 

1a advent. Mys mys, men jag hittar inte mina fina julstjärna jag brukar ha i fönstret, snyft. Får bli till att införskaffa mig en ny. Nästa helg ska jag och älskling bygga pepparkakshus! Kankse ställa upp i tävling ;)


miss miss miss miss miss miss miss miss miss miss miss miss miss


<3


Torsdags

SPELNING MED min vän Alex Lamb. var as roligt. Först spela han på balance där det var mingelfest. Balance - en gym på sture som förut ägdes av kronprinsen, vet inte om han äger de längre dock. Gratis dricka och god "plock mat" även gratis frisörer fanns på plats. Ena frisören var ju självaste Marre som vann paradise hotel 2005 (ni vet han som svek hans partner Dafné och tog alla pengar själv, så jävla rätt haha) - Fick mitt hår jätte fint lockat! :) Var där kl 17 sen var vi klara kl 21. Johan Svengberg ( programledare i radio 107.5 Stockholms ända dansgolv) och Niklas (typ producent Top Dj elr vad han nu var, gjort nya mikrofonkåt med september) kom förbi och kolla läget sen drog vi alla till Scandic Hotel och fortsatte dricka lite, sen drog vi vidare till Soap bar där Dj Hångel skulle spela. Fan va seg man vart sen senare, inte ätit något på hela dagen och började dra igång redan vid 17 tiden. Vid 03 när soap bar stängde så ville de andra dra vidare till Solidaritet med jag och lamb orkade fan inte, så vi åkte hem till mig och slagga istället. var hemma runt 05. Dagen efter blev det PIIIZZA! :D





En månad kvar då...

Till JULAFTOOON! :D:D:D Nu börjar jag fan räkna ner! Jag bara ääälskart, längtar så. Och snart är det första advent, mys det med. Hur brukar ni fira eran jul? Har ju i och för sig redan berättat hur jag brukar fira min jul i tidigare inlägg så räcker med att säga med familj, nära o kära och Olearys (får se hur det blir i år med den saken men det har blivit så de senaste gångerna i alla fall). Och den efterlängtade snön är ju äntligen här, kan inte bli bättre. Lite jobbit bara när det är snöstorm, men de hör liksom till, är ju inte det heeeela tiden.



Har gått och blivigt jätte snuvig, det bara kliar o rinner från näsan. Fast jag känne rmig inte sjuk, bara snuvan som ställer till det lite. Smart drag av mig som åkte och simma igår, naaej! Men skönt var det, sen så bastar man ju såklart och man känner sig som en ny människa. Ska snart börja praktisera på ett dagis så då kommer jag säkert bli snuvig många hundra gånger till. Trodde jag skulle få börja nu i måndags, men väntar fortfraande på det där segbrevet från polisen. Borde komma idag annars får jag ringa och höra efter. Man får ju inte ha några prickar i registret när man jobbar inom barnomsorgen, så det är därför...och några sådana har jag ju inte, ellerrrr!?

Denna vecka har jag träffat Sonny, Emy, Nicke, Jocke och snart ska jag träffa Johan som jag saknar så <3
Måste ta och boka in någon fika med Angelica snart också


Födelsedagsfiranden

Både Maria och Robban har fyllt år i helgen, de sööta kärleksparet! :D Robban på fredagen och Maria på lördagen. Självklart så skulle dom fira sin fördelsedag på samma dag, det gick ju as bra. Jag och Angelica ställde väckarklockan på 10:00 till lördagen så vi skulle hinna vara hos Maria vid 13:00 och käka födelsedagslunch och fira. Vi gick upp 11:00 istället. Var jätte trötta, även fast vi bara legar inne fredag kvällen och tjockat oss framför teven. Till slut kom vi fram till Maria och det var riktigt trevligt där. De som var där var  Maria såklart, jag, Angelica, Carin, Jennifer, Robba och Nicklas. Förrätt, varmrätt och efterrätt, määätta människor blev det i alla fall. Drack ett otroliogt gott rödvin! Grand Sud syrah cabernet. Där satt vi och smådrack lite och hade det mysigt till ungefär 17:00. Sen var det dags att dra hem tillRobbans föräldrar och fira vidare. Bjöds på dricka, middag och efterrätt. Var sjuuukt mycket folk där. Var jätte kul. Klockan blev 21:30 någonting och det var dags för alla ungdomar att röra sig. Jag och Nicklas skulle på en fest i Söderby och resten skulle ut. Robbans föräldrar bor ju i kolartorp, så jag och nicklas tappa bort oss från dom andra olyckligtvis, så tror du inte vi gick vilse eller? Jo, blev faktist helt chockade för vi kunde verkligen inte förstå hur vi kunde ha gått vilse på så kort tid. Men vi leta fram en annan väg sen som faktist gick fortare än den vi gick dit. Gick ända hem till Nicklas för att hämta dricka sen till Söderby. DUKTIGA! :) Hemmafesten var helt okej. Fick skjuts av Anderas till trollbäcken sen så jag sov hos Jocke, var hemma vid ungefär  03:15, vart alldelles lagom. Hade en super lördag.
 







Vakna upp kl 9:00 på söndagen med älskling. Idag skulle vi fira Jocke. Han fyllde ju år i början på oktober men hans mamma (den sidan av släkten) hade inte firar han än, så till jockes mor skulle vi sen, på eftermiddagen vid ungefär  16:30. I alla fall, när vi vakna så åkte vi till Cervera och kolla runt efter lite saker till lägenheten. Jocke hitta 2st 24set me bestick och 8 muggar...en början. Sen åkte vi till Haninge Centrum och köpte en tröjja till Jocke för presentkortet han fick av mina föräldrar för et tag sen. Blev en jätte fin tröjja! Sen åkte vi hem, jag vilade och älskling spela på datan. Sen bar det av hem till Jockes mor Yvonne där det var släkt och vänner. Var trevligt, bjödspå god mat. Åkte hem vid 20:00 och kolla på en film och mös. Blev en myssöndag.
 


Våfflor och pensionärsjävlar

Just nu sitter jag och äter våfflor och kollar på pensinärsjävlar. Riktigt rologt program. Snart kommer Agge hit och fkar lite, hon är på körskolan just nu. Sen ska jag åka och träffaa Sonny wiie :D Bir väl till och träffa Jocke senare ikväll. Kul med snö, kan den bara stanna kvar också!


Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!?

Vet inte riktigt vart jag ska ska börja.....är så jätte irriterad fast igentligen "får" jag inte vara det. Har lovat att säga till på en gång om jag blir irritrad/arg/ledsen och inte komma dagen efter och säga till och vara skitförbannad. Nu har jag gjort det, igen! Kan inte säga till nu heller känns de som för då kommer vi antagligen att börja bråka om att jag inte sa till i tid. Åååååhhhhhh vad jobbigt det ska vara ibland. Vart går gränserna igentligen, och vad är okej och inte okej? Jag är så jävla feg, att jag aldrig bara kan säga precis så som jag tycker och känner, ska väl inte vara så svårt!? Det är väldigt frustrerande när man sitter och tänker på en sak, en sak som hänt kankse för någon dag sen som man verkligen stör sig på, och den andra tycker att allt är cool lugnt, som att ingenting har hänt, då kokat man ju ännu mer, hallååå fattar du inte!? Man kan väl tänka själv ellerrrr???Alltså jag brukar tänka, skulle jag vilja bli behandlad på det sättet? Man behandlar ju andra så som man själv vill bli behandlad...jag gör så och det borde alla andra också. Vad mycket lättare allt skulle vara då.  Ibland är det kanske bättre att dra till med en vit lögn? Skulle vara så skönt att komma bort ett tag. Helt själv, bara åka iväg någonstans och få tid för sig själv. Låter inte det skönt eller?

HOW EVER...

Ska börja på praktik på fredag i alla fall, som förskolelärare. Ska bli kul. Testa på något nytt, ser jag fram emot. Behöver verkligen något att göra om dagarna. Jusste grattis Mickan och Elin som fyller år idag! <3 Hoppas ni får en toppen födelsedag. Och snart fyller Maria år, Robban och Lollo också, mycket party kommer de att bli, de gillar vi. Är så avundsjuk på min vän Marie som drar till Thailand idag, hon kommer vara borta i 2 och 1 halv vecka, mer än halva månaden liksom, vill ocksååå :( Hoppas du får en super resa :) Ska laga middag idag (gör jag varje onsdag) tänkte göra köttbiffar med potatismos, eller kroketter, inte bestämmt mig riktigt än. En god sallad till också såklart. Hmm..något bra på teve ikväll? njeee tror inte det, ska kolla paradise i alla fall. Kankse se någon film efter det. Jocke kommer hit, eller så åker vi till han....får se hur kvällen slutar!!!
Neee nu blev jag sugen på vanilijte, ska ta och koka mig lite! PUSS HEJ!


För att jag älskar dig!



Har alltid kul med dig, vi är lika störda båda två, kan verkligen vara mig själv med dig, vi passar helt enkelt ihop! Kännt varandra nu i 8 år, och flera flera fleeera år till kommer det att bli. Har så sjuka minnen ihop, då menar jag sjuka, du vet vad jag menar haha. Sluta aldrig vara dig själv för du är bäst som du är! <3


Tisdag och Paradise Hotel

Vakna upp med älskling, sovmorgon till klockan 8 faktist! Jätte skönt, han skulle besikta bilen i Jordbro typ halv så det var därför. Fick skjuts hem och nu sitter jag här, ska koka mig själv lite vaniljte tänkte jag! Runt 4 tiden kommer älskling och hämtar upp mig igen så ska jag följa med till lägenheten i vh, håller ju på och renoveras förfullt! Från scratch liksom, rivit ut rubbet och börjat om. Kommer lägga upp före och efter bilder sen, älskling är sååå duktig! <3 Brukar åka hem så vi kommer lagaom till middagen. Hans pappa lagar den godaste maten! Muuums. Sedan ska vi såklart kolla på Paradise Hotel som vi brukar följa hihi, måste lära Jocke de där kortspelet också! Jusste, det är Desperate housewives ikväll på 5an kl 21:00 !  

Alltså Paradise Hotel - Känns som att deltagarna detta år är väldigt unga. Melissa! OMG! Vilken jävla brud, kan ju vara den mest irriterande människa på denna jord? Fyfan, spy på henne! Jag tror seriöst att det måste vara något fel på henne, på riktigt alltså! Jocke hatar henne också, tycker väldigt lika gällande paradise :$ moaha. Gillade Julia som tyvär åkte ut för ett tag sen, Lin är också okej, känns som att hon kommer få smaka lite på sin egna medecin (tänker på hur hon gick bakom JPs rygg med hennes nuvarande partner Erik och den nya tjejen Aija nu som kom in som han verkar fatta tycke för) Johannes och Petter är chill, även Emanuel...men resten? Njaaa vet inte riktigt. Går från mån-tors kl 19:30 - 20:00 på 6an.
 

röda X ogillar Emelie Johansson 20år. Tror hon är kvar i fjortis stadiet? Melissa Cotield 19 år. Jävla häxa!
gröna ringar gillar Johannes Aasa, Petter Jannson 24år, Emanuel Wäsström 21år, Lin Kowalsa 19 år.  
svarta X utslagna Leandro Chazarreta 19år, Jean-Pierre Lopes Marques 24 år, Sandra Fransson 20 år, Julia Krischel 25 år. Henne gillade jag starkt.
De andra deltagarna i huset är
                                                                                                                   
Erik helt okej, Alexandra uuuusch, Veronica är jag inte riktigt säker på - störig, jobbig i alla fall, Damir, tråkig kille!, Aija verkar skön, kan nog få igång Paradiset lite grann tror jag.


En av de bättre helgerna på ett tag!

FREDAG hemmafest.

På morgonen mötte jag upp Maria i centrum. Gick runt där och kika lite, köpte present till Robban, systemet  och lite annat. Sen åkte vi hem till mig och spela kort. Maria lärde mig två manna passians (vet inte hur det stavas). Roligaste jag någonsin spelat, satt i flera timmar och spela. Måste lära Jocke! Sen åt vi en jätte god och mysig middag med mamma, utsökt! Fläskfilé, potatiskroketter, egengjord guacamole och stekta kantareller. Till det blev det cocacola och vin. Sedan kom Nicke och Ulven förbi så bar det av hem till Steffi där det från början var närmsta, men sen blev det bara mer och mer folk, kul det med! Gick hem vid ungefär klockan 3. Var en bra tid för mig, ville vara pigg till Lördagen som också skulle bli toppen, och det blev den!







LÖRDAG utgång.

Hem till Marie, kolla på film, tog det lugnt, gick lite i centrum, åt god middag tillsammans - åter igen fläskfilé, potatisklyftor, jätte god brunsås och god sallad. Fixa oss, sen var det dags att åka till Globen på förfest hos Robin. Åkte dit med Marie och Malin, Mickan kom dit lite senare. Efter vi vart där ett tag drog vi in till Pure och rocka dansgolvet, också en lyckad kväll!  






SÖNDAGS mys

lugn dag, kväll med älskling, bara tog de lugnt, kolla på Wanted och mös <3


Sådär på morgonkvisten

Morning alla pigga. Sovit gott? Det har jag gjort :) Och nu sitter jag i sängen 07:00 och dricker vaniljte (såklart) gluttar lite på teven och skriver här. Kan ju säga att det går inge bra på teve så här dags. Trean funkar ju att kolla på, Jims värld. Ganska roligt faktist. Kommer flera avsnitt i rad, kommer säkert somna om ett tag. Händer ikväll då? Har inga riktigt planer direkt, myskväll med Maria om jag känner mig bättre!? Har haft lite ont i magen de sensate dagarna. Läängtar till imorgon! Ska jag äntligen ut och göra stan osäker...har inte vart ute på två veckor, var ju i och för sig på fest förra helgen men inte samma sak som krogen, lööve it. Känns så konstigt att inte vara ute så som jag var för typ..aah ett tag sen, var ute onsdag, iland torsdag, fredag och lördag..då man hade pengar, vilket det är illa om just nu. Därför jag längtar såååå till imorgon. Vet inte vart vi ska än, får se. Fler som ska ut?

ÅÅH NEJ kom preis på att Kimpi flyttar till Småland idag! :( SNYFT. Fan vad jag kommer sakna den killen alltså, kommer bli jätte tråkigt! Men ska åka och hälsa på honom inom kort tid, men ändå.....du hör ju hemma här, med mig fattar du väl haha ? neerå, vi ses snart babe <3 Sommaren 2011 i Småland med dig - något att se fram emot, helt klart!

Blogg, bloggen och bloggar. Hur ska en bra blogg vara? Har hört från många att en bra blogg ska inehålla mycket bilder. Men det är ju inte kul o läsa en blogg med bara bilder, går ju inte o läsa bloggen då, man vill se se vad alla har o skriva, berätta , disskutera om. Men klart det ska vara lite bilder iallafall, annars är det ju inte en jävel som orkar kolla ens blogg, eller? Hur tycker ni en bra blogg ska vara?

Här är några "kändis" bloggar jag brukar kolla in, vissa mer eller mindre. Finns de bloggar jag gillar och de som... aah....not so much.

Gilla:
www.paow.se Paulina Danielsson. www.kenzas.se Kenza Zouiten. http://nyheter24.se/tyras/ Tyra Sjöstedt. www.anaginas.com Gina Dirawi

Ogilla: www.kissies.se Alexandra Nilsson. www.desireenilsson.blogg.se. Desirée Nilsson.  www.jockibois.se tönten av Tylösand

Vänners bloggar jag brukar kolla in:  www.marianordahl.blogg.se Nordis. www.angelicacarlen.blogg.se Agge. www.louisebergman.blogg.se Lollo.  
www.jjeltsch.blogg.se/ Jennifer.  www.steffaniess.blogg.se Steffi. 

En riktigt bra sexblogg, kolla in! www.eroooticaaa.blogg.se Allt om Sex, Kärlek och Fantasi.


              


Syskonkärlek

Alexander Ruiz Lysén, du är guld! Vet att jag går före allt för dig, känner mig så trygg i din närhet, du är en av mina bästa vänner, har alltid kul tillsammans, du finns alltid där för mig när jag behöver dig, du tårkar mina tårar, vi delar glädje tillsammans....Sluta aldrig vara dig själv! Kommer aldrig sluta älska DIG! <3


Kom tillbaka

Var ju så fint och mysigt med snön! Och nu är den borta, ser ju inge kul ut nu. Vill ha kvar snön, är ju såååå mysigt. Mysiga innekvällar, värma varandra, dricka varmt, massor med levande ljus, roliga utedagar/kvällar, pulka, snöbollskrig, mysiga prommenader i de vita, KÄRLEEEEK! Det är vackert med snö. Många klagar på att det är så kallt  och burr burr, men vafan, vad hade ni förväntat er, klart det är kallt, sätt på dig varma  kläder och håll käft, neeeej usch tog kanske i lite.....eller??? Det är inte så att jag tycker om när det är slask och eckel väder, men när det inte är det, när solen skiner och det är vitt överallt, KRAMSNÖ... ååh så underbart det är. JULAFTON - huuuur mysigt som helst. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är eller varför  men jag blir alltid på så bra humör, visst är det ju för att jag tycker det är mysigt och allt det där, men tycker ju det är mysigt med sommaren också, men inte på samma sätt. Julkänslan börjar ju såklart redan den 1 december - första advent. Inte så långt kvar. Julpynt, baka massa gott, blir mycket familje tid, även träffa massa släktingar, alltid kul. Tyvär är jag inget fan av julmaten, lussebullarna eller pepparkakorna, gillar inte glögg heller, men brukar ju göra iordning det jag tycker om, och baka det jag vill ha, till exempel brukar jag göra ett pepparkakshus, riktigt roligt, inte för att äta såklart, ska bara stå och se fint ut. Heller inget fan av julmust, så för mig blir det coca cola eller öl. Hur brukat ni fira eran jul? På självaste julafton så firar vi hemma med familjen, faster kommer över och firar med oss också, sen på senare på kvällen brukar jag gå ut och fira med kompisarna. Det är nästan så att man kan börja räkna ner dagarna. Aja.....nu vet ni iallafall att jag gillar vintern och julen väldigt mycket, men vem gör inte det?

 


bra sagt!

HEMLIGHETEN MED LYCKA ÄR INTE ATT GÖRA DET MAN TYCKER OM, UTAN ATT TYCKA OM DET MAN MÅSTE GÖRA


Sluta röka?

Här är några tips för hur du kan minska röksuget, och hur är det igentligen med att sluta röka? Går man upp i vikt? Myter och sanning - läs igenom.  Det kankse inte är så svårt att sluta röka, men det är nog en konst att inte börja igen!  

Ät regelbundet - helst 3 gånger om dagen. Blodsockernivån hålls jämnare och det kan hjälpa till att minska suget efter en cigarett. Lättare mat som fisk, sallad eller vegetarisk kost kan göra dig mindre röksugen än en "tung" köttbit.

Katastrofpåse - gör din egen blandning att till exempel ha med sig i väskan om du känner dig sugen på något, typ russin, mandel, nötter, solrosfrön, torkad eller bitar av färsk frukt och druvsocker. Lakrits, menthol och citrus är smaker som inte inbjuder till att röka.

Drick rikligt - gärna vatten, även mjölk eller te kan ge mindre röksug än kaffe, öl eller vin.

Använd gärna nikotinläkemedel - röksuget minskar och abstinensen lindras, riksen för återfall blir mindre.

Lägg upp strategier för hur du ska tackla röksuget när det dyker upp - ofta kommer röksuget i de situationer som du tidigare brukat röka i. Det är lättare att "falla dit" om man inte är förberedd på vad man kan göra istället för att ta en cigarett.

Var aktiv - att ta en promenad eller en cykeltur kan vara ett bra sätt att "gå" eller "cykla" från röksuget.

Planera in så at du har många roliga saker på gång - eftersom att man lätt blir rastlös när man slutar röka så är det viktigt att ha saker på gång  som gör att man inte tänker på söksuget. 

Undvik
- de situationer som du vet är extra frestande att röka i tills du känner säkrare i din "rökfria roll". I mitt fall är det festandet.

Ändra ordning på vanor och rutiner - som är förknippade med att röka. Suget efter den vanemässiga cigaretten kan då minskas.

Borsta gärna tänderna - det ger en fräsch smak i munnen.

Dröj! - när röksuget kommer håll ut och tänk jag väntar en stund till. Själva röksuget brukar försvinna inom ett par minuter. Det är lättare att hålla ut om man tänker korta stunder i taget.

Spara pengarna - som du skulle ha köpt cigaretter för i till exempel en burk. Det är en sporre att se hur summan hela tiden växer av pengarna, som annars skulle gått upp i rök.

DE VANLIGA MYTERNA

Myt
Alla går upp jätte mycket i vikt när de slutar röka. Sanning
Var femte går inte upp någonting alls i vikt när de fimpar. Allt som krävs är en halvtimmas promenad varje dag så slipper man viktuppgången.

Myt För mig som har rökt i 30 år är det för sent att sluta. Sanning
Det är aldrig försent för att sluta röka. Rökstopp vid 60 , 50, 40 och 30 år ökar den genomsnittliga livslängden med 3, 6, och 10 år (enligt en brittisk studie)

Myt Det är så dyrt med nikotinmedel. Sanning
Det är betydligt dyrare att röka cigaretter och efter behandlingstiden kan du som rökte ett paket om dagen spara 17 000kr om året.

Myt Vattenpipa , det är väl helt ofarligt? Det hörs ju på namnet. Sanning
Det är oklart hur mycket tobak en vattenpipsession inehåller men de motsvarar ungefär ca 100 cigaretter. Rapporter har visat att röken innehåller cancerframkallande och hjärt-kärlskadande ämnen. Dessutom kan vattenpipor sprida smittor som hepatit och tuberkolos.

Myt Snus är ett bra rökavväjningsmedel. Sanning Snus är bara en annan form av tobak, som är lika beroende framkallande som cigaretter. Snusare löper  en högre risk (30%) att dö i hjärtinfarkt jämfört med icke-tobaksbrukare. Snusare har oftast en större risk att dö i stroke (70%) Bidrar även till förhöjt blodtryck och ökad puls.

Myt De flesta återfallen sker på morgonen eftersom suget är så stort då. Sanning De flesta återfallen sker på kvällen eller eftermiddagen. 
                      
                                                                        


DON´T DRINK AND DRIVE

Vet du hur mycket sprit vi får i oss?

1 flaska
(33cl) lättöl 2,2% = 2 cl starksprit. 1 flaska (33 cl) folköl 3,5% = 3 cl starksprit
1 burk (50 cl) folköl 3,5% = 4 cl starksprit 1 burk (50 cl) mellanöl 4,4% = 5,5 cl starksprit
1 flaska (33 cl) starköl 5,5% = 5 cl starksprit 1 burk (50 cl) starköl 7% = 9 cl starksprit
1 glas (15 cl) vin 11% = 4 cl starksprit 1/2 flaksa vin 11% = 10 cl starksprit
1 flaksa vin 11% = 20 cl starksprit 1 box (3 l) vin 14% = 105 cl starksprit


Helvetes helg

Aah ni ser ju rubriken, blandade känslor denna helg. Men tack Johan och Nicklas för att ni var där med mig!<3 Var ju i och för sig mysit på skogskyrkogården där vi tände ljus för våra kära.


_______________________________________________________________________________________

Älskar ju dig så jävla mycket! Varför ska det vara så svårt?


Cha Cha Diva


Skolbänken igen?

Kanske blir så att jag ska börja plugga igen. Söker ju jobb som en idiot men får aldrig något så det kanske är dags att "pluga" igen. Är ju redan utbildad uska men skulle vilja prova på något annat. Så jag tänkte säljutbildning -inriktning detaljhandel, livsmedel och specialvaror. Börjar i Januari så ska slänga in en ansökan. Dom tar in 12 personer och utbildningen håller på i 3 månader. Så håller tummarna för att just jag ska bli antagen, allt skulle bli så mycket lättare/bättre för mig då. Någon som gått denna/liknande utbildnng? Tell me.



Önska mig lycka till :D 


Som ett lyckopiller :)

Har spenderat de senaste dagarna med Angelica Carlén. En underbar tjej som jag älskar väldigt mycket. Har vart ute och krogat, myst framför teven, ätit gott, slingat hår och bara haft det riktitg bra! Behövdes kan jag ju säga, komma in på lite andra tankar, har alltid kul med dig. Tack älskling <3


RSS 2.0