Får inte nog av dig Kimpii...

Aah vart ska man börja, skönaste snubben någonsin! Lärde känna varandra för första gången 06 tror jag det var, via playahead haha *lol* Känns som att vi kännt varandra hela livet fan. Han är den enda människan jag kan sitta och prata med fleeeeera timmar i sträck utan att det är jobbigt (via telefon) kan prata om precis vad som helst, kan verkligen  vara mig själv med dig! En kille med humor, min sorts humor. Många fina minnen tillsammans! Så glad att vi lärt känna varandra, du kan alltid få en på bättre humör, även när man känner sig helt värdelös och tårarna bara rinner, så kommer du och man bara skiner upp, tack för det vännen! Hatar att du bor i Upplandsväsby, ses ju inte så ofta som man skulle vilja, men glad för dom gångerna vi gör de :) Det värdesätts högt ska du veta. Han älskar att retas den här killen, riktigt jobbigt ibland, men vet ju att det är så han funkar, eller så retas han bara så extremt med mig? Kanske för att jag är så lättlurad, blir ju roligt då. Känns jätte jobbigt att du ska flytta till Småland gubben, eller så driver du om det också, har inte riktigt bestämmt mig för vad jag ska tro än :P Jag menar...han har lurat i mig typ 2 gånger att han ska flytta till Haninge! Inget roligt skämt KIM! Lovar att jag ska laga den där middagen någongång jag har sagt att jag ska göra, kyckling och något, du vet vad jag menar :) Och du ska boka en resa du lovat mig, annars jävlar :D Och bara så du vet så är det bara du som tycker jag är tjurig, ingen annan...jo okejdå Jocke kan väl tycka att jag är lite grinig ibland, men ingen annan på det sättet, sådeså! Får se hur ditt liv ser ut om ca 10 år, eller mitt moaha :D Du är en galen kille med livlig fantasi. En gång var vi påväg hem från en fest och Kim fick syn på en husvagn som han tyckte att vi skulle bryta oss in i och sova över haha, han klättrar upp på den här husvagnen och bakdelen brakar sönder och han faller i marken, det var jätte roligt men jag fick panik och sprang därifrån , väsnades ju och var fullt med hus runt om. (Måste nog ha vart där för att förstå)Inte det enda som brakar sönder när man är med dig haha :) Iallafall fick vi sova i ett hus istället, tråkigt för Kim.  Har alltid kul med dig, du är en sann vän livet ut! Love you - - Puss på dig!




Ser ni något ni gillar tjejer?

Namn: Kim Bergström
Ålder: 90-04-17
Längd: 1.90cm
Vikt: 89-90kg
Civilstånd: Singel ;)
Bor: Upplands Väsby
Yrke: Snickare (hoppa av skolan hihi va tvungen)
Kim i 3 ord enligt han själv: Ölkagge, lång och skön
Facebook just nu: Kim Banditen Shabani 


By the way.....

Visste du att citron är jätte bra för hyn! Tvätta först ansiktet med varmt vatten så att porerna öppnar sig, pressa sedan ut lite saft på en bomullsrondell och dutta/dra runt i ansiktet, man kan sova med det, kan även sätta smink över. Kan svida, men det är det fan värt. Man kan även göra så att efter man pressat ut saften på rondellen så tar man ytterst lite socker på och sätter i ansiktet, men de får du ju tvätta av sen, blir jätte kladdigt, med kallt vatten då så att porerna stänger sig. Hur lång tid kan det ta innan man se resultat? Jag har vart så slarvig så har inte gjort detta regelbundet, men har kompisar som har gjort det och det kan ta ungefär 2 till 3 månader. Testa?

Vill du bleka håret? Schamponera in håret med citron. För övrigt väldigt bra och nyttigt att dricka citronvatten!



Tidig vinter?

Snöade ju ganska så rejält i fredags förmiddag, tyvär så försvann det ganska fort men guu vad glad jag blev! Längtar verkligen till julen nu. Kan man ju äntligen börja använda sin vinterjacka utan att behöva känna sig dum. All stämmning med det är så mysigt. Klart det inte är så kul med snöslask, men när solen skiner, och det är vitt överallt, det knastrar i snön när man går och de faller ner små flingor, hur mysigt är inte det? Ligga inne och mysa och värma varandra. Pulka, snöbollskrig och varmt kaffe<3 Eller vad säger ni, än är det ju inte vinter, är det kanske för tidigt? Either way, Me like!




Nya glasögon

var och beställde två par nya glasögon till mig själv för två vekor och några dagar sedan. Leveransen skulle ta mellan 7 till 14 dagar. Man skulle få ett sms skickat till sin mobil när dom var klara så det bara var att komma och hämta, men fick aldrig något sms så jag gick till Spec Savers idag för att kolla läget, nej då har dom skrivit in fel nummer till mig och glajjerna har varit klara i en vecka! Dom har ju liksom mitt hemnummer också, svårt att höra av sig ? Iallafall, riktigt snygga är dom. Känns så jävla skönt att äntligen kunna se igen, känns så annorlunda, min hjärna hinner inte riktigt med så blev lite snurrig dom första timmarna, så mycket att ta in och se haha, sen så blir avståndet mellan/till saker annorlunda också, så jag snubbla i Maries trapp idag och slog i stortån, gjorde fan jätte ont. Med båda bågarna och försäkring och lite sådant gick allt på 3000kr. Dom har erbjudande nu att hittar man ett par märkesbågar för över 1795 kr så får man ett par till märkesbågar för samma pris på köpet, får välja bågen själv såklart. Har försökt hitta bågarna på deras hemsida men dom finns inte där så tog kort själv med min taskiga mobilkamera. Måste säga att dom är snyggare i verkligheten än på bild.


Vänster: OSIRIS 1795kr. Höger: MISSONI 1795kr.


Welcome to my crib....I wisch !



iiiiiiiiih fint! Vill ha!


Aj mitt huvud!

Fyfan vilken jävla kväll igår alltså! Börjar med att skriva hur dagen vart. Gick hem till Angelica vid ungefär 13:00. Hon laga lunch till oss, köttbullar och makaroner. Sen typ dega vi i soffan i några timmar, hoppa in i duschen, fick hjälp med att platta håret sen åt vi jäääääätte god middag! Hasselbackspotatis, lövbiff, pepparsås och jätte god sallad, till det blev det vitt vin. Super mysigt. Maria kom förbi sen lite senare. Var klar fixade vid 21:00 och redo för att åka in till stan och festa :)! Shiit vad dött det var ute! Klart...innan lön och såddär, men vi hade kul ändå. Först drog vi till Moda såklart :P och föra, sen drog vi till 54, och vid ungefär 1 tiden drog vi till Pure. Där mötte vi upp Madde. Nu är det såhär att jag har ju inga pengar...men visst kunde jag gå ut ändå, blev fan bjuden på rubbet. Man kör ju den här: "Jag fyller år idag och jag är singel" nej men typ. Maria och Agge börja sjunga ja må hon leva vid bordet för mig haha och dirr så var det gratis drinkar, bara tacka och ta emot! På Pure var det också en pengarglad kille som bjöd på allt, man känner ju sig lite dum, får lite sådär dåligt samvete, men inte dagen efter :$ Drog massa tequila shots så mådde iiinte bra, vart helt fucked up. Spydde i papperskorgen på bussen på hemvägen sen PIINSAMT! Jag brukar aldrig spy på fyllan, jag menar aldrig! Skämmdes jätte mycket, stackars Angelica, hon satt fan bredvid mig. Vricka typ foten 15 gånger också, så den mår ju bra idag, det gör inte mitt huvud heller för den delen! Men men...ska inte klaga mer.

Ska tydligen ut ikväll igen, Pure eller Lobby, får se. Kankse ses på stan?

Uppe med tuppen

Godmorgon allihoppa. Hoppas ni sovit gott, det har iiiinte jag! Tycker inte om Jockes säng längre, har sovit så dåligt på senaste. Klockan ringde 6:00, men sov till 7:00. Tog bussen hem, och nu sitter jag här. Pigg faktist, fattar inte!? Ska äntligen börja träna och äta rätt! Vet att jag sagt det förut och inget har hänt, men ska verkligen försöka. Får ju såklart hjälp, av Jimmy. Han håller på och utbildar sig till personlig tränare. As trevlig kille! :) Ska lägga ner med alla snabba kolhydrater. Måste ändra på min frukost och ut och gå/springa. Det är ju verkligen nu jag ska passa på, när jag inte jobbar. Jag ska fan gå ner till de jag vägde innan jag träffa Jocke. Det blir ungefär 7kg som måste bort. Jobbigt bara att pappa kom hem från London igårkväll med massa gott godis! (som jag sitter och äter på nu om jag ska vara ärlig) Inget mer efter det, lovar! Måste börja äta mer som typ: Keso, Kyckling, fullkornspasta, lax, grönsaker, funlight, ägg äter jag redan, havregrynsgröt m.m.  Svåraste kommer bli att sluta äta cheeseballs, cocacola!<3 Kankse donken också, är ju så gott. Som tur är så äter jag inte chips, tårta, bullar, kakor eller glass, bara om det är isglass och lättsaltade chips, så det är ju ett pluss iallafall! Jag ska verkligen försöka. Ska ut och gå snart, om några timmar, klockan 10:00 med Jimmy, hoppas han har tålamod med mig. Önska mig lycka till ;) 

TUMMEN NER




TUMMEN UPP



OM MAN ÄR SUGEN PÅ NÅGOT GOTT






Grattis Angelica 18 år!

Ställde väckarklockan på 11. Det var ju Lördag och dags att börja fira Agge som blev en stoor tjej :D! Men jag snooza til 12. In i duschen, sminka sig och springa till Konsum sen vidare till lokalen där allt skulle hända. Gästerna (angelicas släkt och närmsta vännerna) skulle komma vid 15:00. Det bjöds på jätte god dricka och super god smörgåstårta. Blev så mätt så orkade inte äta tårtan sen. Hon fick en överrrasknings spelning sen av Maria, Titti, Stoffe och Alex. Var riktigt kul. Satt kvar och hade det jäätte bra tills klockan blev ungefär 9 tror jag? Drog upp till Agges lägenhet, drack lite till och alla tjejer fixa till sminket såklart. Tanken var att vi skulle dra till Lobby, men alltid så jävla lång kö så då blev det 54 istället. Till lägenheten kom Robban och sen på bussen mötte vi upp Nicklas. Det lilla problemet som löstes jätte fort var att Angelica fyller år på söndagen, så igentligen måste man ju vänta till 12slaget. MEn vi testade ändå, gick inte, men vi fick till halv 12 på oss, något iallafall. Så vi drog till Pizza Hut bredvid istället och föra och åt pommes. Slarrvmajja som jag är märker jag shiit min mobil är borta. Springer in på toan igen där jag va innan, kom på att jag lagt mobilen på handfatet. Upptaget var det, stog och vänta så kommer killen ut som gick in efter mig, så frågar jag om han sett en mobil därinne för att jag lagt den där när jag gick och nu är den inte där. Nej sa han såklart men han säger också: Det ringer från papperskorgen. Då ligger min mobil i papperskorgen, heelt stört, vet ju iallafall att jag INTE har lagt den där, aja jag fick tillbaka den iallafall, det som räknas. Drog sen till 54. Där hade vi jätte kul, drack och dansa hela natten lång. Hade verkligen en as bra kväll. Vid stängning var det dags att åka hem. Jag och Jennifer och Nicklas drog hem till mig, laga mat, samma gamla vanliga! Sen trängde vi ihop oss alla tre i min 120 säng :P jag och Jennifer sov jätte bra, men inte NIcklas, han hade jätte ont i ryggen stackarn :P Nej men som sagt, var den bästa dagen och kvälen på länge! GRATTIS ANGELICA JAG ÄLSKAR DIG!<3

 


















Så tack brudar för att ni gjorde kvällen bäst<3 Angelica, Mikaela, Maria, Jennifer, Mia, Marie, Titti!


Blev inte riktigt så

Sa ju att jag Linn och Marie bara skulle ta det lugnt i fredags, TRODDE VI...såfort jag och Linn kom innanför dörren till Marie så kommer hon och säger jag vill inte sita innne vi drar ut istället, och ut drog vi. Klockan var ändå  kvart i nio och ingen av oss var fixade. Marie och linn hoppa in i duschen oc jag drog hem för att fixa mig. Vi kom in till stan vid ungefär 23:15. Drog såklart till Moda och föra :) Sen drog vi vidare till något annat ställe som jag inte riktigt kommer ihåg vad det heter, typ Davio eller någiot. Där mötte vi upp alex och hans kompisar. Var mycket trevligt. Vid stängning var det dags att röra sig hem. Kom hem vid halv 6 på morgonen, skitirriterande, blev så sent bara för att det vart bråk på nattbussen hem. Så stog stilla i typ en halvtimma. Jusste sen var tunnelbanan i stan försenad helatiden!! Laga mat när jag kom hem iallafall, sen somna ja på en gång!

Solade ju på eftermidagen med Linn innan vi drog ut. Sa ju att den häär gången ska jag sola 30min, men det blev fan inte så! Den här gången var det inte pengarappparaten som käka pengar, utan några jävla idiot snorungar som höll på att härja där. Fick ju panik, var tvungen att gå ut tidigare. Röck i dörrana och var helt galna, GÅ HEM OCH LÄGG ER FÖRFAN! Så bara för att det hände fick jag bara 20 min, som förra gången :(


2 dagar kortfattat

TORSDAG
Linn kom hit efter hon vart i skolan. Skulle baka en tårta till Nicklas som fyllde 23 år, men det glömde vi helt bort. Istället fastnade vi framför en varsin data i x antal timmar, roliga människor! Sen peta vi oss något fort för att sedan ta bussen till Tyresö. Följde med Linn när hon skulle limma i hårförlängning. Blev riktigt bra, jätte fint och långt blev det. Det var en kvinna som fixade det åt Linn hemma hos sig själv, 1800kr tar hon, ett väldigt bra pris enligt mig. Tydligen så tatuerar hon också, tar betalt ungefär en fjärdedel av de en riktig studio skulle ta. Kom dit vid typ vart över 6, var hemma igen vid halv 9. Åkte direkt till Johan och Nicklas för Nicke fyllde ju år. Kom dit, satte oss alla i köket och drack lite vin och snacka o hade det mysigt. Sen senare blev det film och cheese balls<3Kollade på Quantum of solace, "senaste" bond filmen. Inte så bra enligt mig, men det är bara jag. Sov kvar hos Nicke, orkade inte gå hem i kylan.
FREDAG
Vi vaknade upp idag vid 12 halv 1. Åkte till donken direkt FYYYYYYY! :$ Sen hem till Agge, eller åkte till lokalen vi ska vara i imorgon och fira henne. Läängtar! :D Girls night out<3 Nu sitte jag här och väntar på Linn, ska nämligen sola, och den här gången ska jag banne mig sola hela 30 min, för det jag lagt i pengarapparaten, så det inte blir som sist, luras på 10 kr! ^^ Sen senare ikväll blir det till att ta det lugnt, måste orka med morgondagen. Måste förbi systemet ockdå. Vi ska åka hem till Marie och ha myskväll :) Hoppas ni får en trevlig helg allihoppa, jag vet att jag kommer iallafall ;)

    
Linn får håret fixat, jag satt bredvid och kolla på teve, bland annat på Paradise hotel<3


Bra start på veckan

Än så länge har början på denna vecka varit bra och mysig. varit väldigt lugnt, för en gångskull.

MÅNDAG
Marie kom hem till mig på morgonen så lagade jag oss en riktigt god frukost, samma gamla vanliga ni vet ;) Får inte nog, men de kankse kommer efter ett tag. Satt läääänge och snacka om KILLAR :D Alltid lika roligt! Sen åkte vi till centrum och träffa på Linda och Linn, Linn. Så gick vi runt och kolla lite, Linn tog vi med oss hem till Marie. Hyrde Änglar och Demoner, Date night sen ladda vi ner Knight and Day. Riktigt bra filmer alla tre. Jag var den enda som sett alla filmer, dom andra hade inte sett någon alls, men det var lugnt för mig eftersom dom är så pass bra. Blev massa godis, chipa o dipp och cola och kaffe till :D muuuums!<3 Vi pausa efter första filmen och gick till donken för att käka middag, hungriga tjejer, även fast vi proppat i oss massa gott. Fy mig! Jag som snacka tidigare om att jag skulle skärpa mig med sådant, bli av med kärlekskilorna. Går inge vidare för mig, mitt bankomatkort borde vara konstruerat så att när jag ska handla något sådant onyttigt, så fungerar inte kortet, hur bra vore inte det!? Klockan blev mycket och det vart läggdags.



TISDAG

Sov ju hos Marie så fick gå upp vid tio för hon skulle upp till jobbet. var bara att åka hem och fortsätta sova. Men hann aldrig somna. Linn ringde, och fråga om jag skulle med och sola. Klart jag skulle! (om det är i brandbergen, kostar en krona i minuten) Hon åkte från skolan till mig, jag hoppa in i duschen så hon fick underhålla sig själv lite tills jag blev klar. Gjorde mat till oss, ja de samma gamlla vanliga! Snacka massor om KILLAR igen, säger ju de, en till grejj vi inte får nog av. Drog till brandbergen, la i 30kr för jag ville sola 30 min, men pengarmaskinen måste ha snott en tia av mig för solariet höll bara igång 20 min, snyft, dålig stil. Sen gick vi till Ica och köpte hårfärg till Linn, mörkbrunt blev det. Hem till mig igen....tänkte att vi skulle kolla på paradise hotel som började i måndags, men vi missade det då :( självklart fanns det inte ute så kunde inte se! Gjorde ju oss lagom glada så proppa i oss lite godis och choklad. FAN IGEN MARIA!SKÄRPNING! Att det ska vara så svårt, förstår inte!? Färgade Linns hår, föna och platta, blev as bra! Efter det kom Jocke och hämta upp mig, åkte till handen och köpte äckel stora gräshoppor till hans skorpioner, sen hem till han och käka middag, kolla på paradise hotel, andra dagen o jävlar va dom redan paktar med varandra, as najjs! Åkte vi hem till mig och mös och sov.

ONSDAG
Vakna vid kvart över tio för att Kimpi ringde och väckte mig! Men det gjorde inget alls, inte bra att jag sover så länge. Laga frukost till mig, och alla borde veta vad! Aa jusste, såååååklart! 
Och nu sitter jag här och skriver. Varje onsdag är det jag som lagar middag. Idag blir det pasta med laxsås, låter kanske inte så gott men det är jätte gott! Ska däremot göra den snart, så kan dom andra bara värma på. Ska nämligen följa med till Jockes lägenhet idag, ska bli kul! Håller ju fortfarandepå att renoverar förfullt. Såå jaaa..tänkte hoppa in i duschen snart. Prata med en kompis för några dagar sen och fick höra en sak om en annan kompis som jag inte direkt var så glad över att höra, personen är helt säker på att det är så också, konfronterar den andra kompisen som det snackats om, men den personen lovar att det inte alls är så! Hatar när det blir så, man vet ju liksom inte, finns ju inget bevis, vad gör man?

Grattis Linn som blir 18år idag!


<3


Vit helg

Aah...en vit helg blev det, behövdes! Inte haft en sådan på ett tag, så det känns super skönt. har bara tagit det lugnt, vart för mig själv, vart me vänner och älskling. Va pengar man har sparat känner jag, typ....eller?
FREDAG
Sov hos marie natten till fredan, vakna upp och låg i sängen och drog oss riktigt länge, sen vid ungefär tre tiden åkte jag hem, gick förbi Agge en stund och drack te, hängde lite. Hade planer med Jocke sen lite senare, så gick hem, duscha och fixa till mig så kom älskling och hämta upp mig. Blev middag på O´learys. Jocke tog grillad oxfilé med peppar sås och pommes. Jag tog Grillad biff med grillade champinjoner, vitlökssmör med pommes. Sen var det ju såklart god sallad till. Cola blev det för båda eftersom vi åkte bil dit. Var riktigt gott. Allt gick på 518kr. Sen åkte vi hem till Jocke, kolla på film och mös hela kvällen. Lyckad fredag.
LÖRDAG
Vakna vid typ tio tiden. Gick upp och fick serverad frukost av jockes pappa Claes samt hans fru Ewa. Det blev Scrambled eggs med bacon och te, var riktigt gott, bra start på dagen! Sen vid ungefär 12 tiden åkte vi hem till Robbans och Marias lägenhet, Jocke skulle hjälpa till att flytspackla deras golv i köket, tog kankse en timma, sen for vi hem till Jocke igen. Dega lite, sen drog vi till La Fleur och käka pizzza (mums) Deras pizzor är verkligen dom godaste någonsin! Helt sinnes! Efter det hem till Jocke, skojj bråttades så min nagel gick av, snyft ;( Vid ungefär halv 5 tiden körde han hem mig för hans killpolare skulle komma över vid 6 tiden och dricka massa skumpa (fira jocke för att han fyllt år). Somna på engång när jag kom hem, vakna ungefär vid 6 tiden. Ringde Nicke, och han var hemma hos Sofia och Alex som nyss hade kommit hem från Turkiet, så jag drog dit, var lite folk som drack, men jag var duktig och drack CocaCola<3 Fick en jäääätte fin plånbok av Sofia som hon köpt i Turkiet, 20års present. Tack så jätte mycket för den gumman! Sen senare så satte vi på en film, Rose Red, gamal film av Stephen King, blev otroligt jätte seg så sen lunka jag hem själv mittt i natten, men som tur var så hade jag sällskap i telefonen av Alex Lamb :) Kom hem, nörda lite vid datorn sen somna jag.


Plånboken jag fick av Sofia

SÖNDAG

Vakna vid 1. Gick upp och gjode frukost, sen har jag faktist dammsugit hela huset! Och nu sitter jag här och skriver, ganska seg faktist. Vad ska man hitta på idag då? Ingen aning. Ska nog lägga mig och vila lite tror jag, fast det borde jag inte för då kommer jag inte kunna somna inatt vilket är dumt, men det går ju inge bra på teve, tråkig söndag! Blir nog till att kolla lite tvplay kanaler tror jag. Träffa Johan ett tag också. Ska ta en dusch snart, och hoppas på att jag kommer få sova med Jocke inatt, skanar han :$ Jusste skulle söka masa jobb med mamma...blööö tråkigt, men måste göras. Förresten, beställde ett par skitsnygga bågar i onsdags (glasögon) skulle ta ungefär en och en halv vecka innan dom kom. Lääängar :D Fan vad skönt det ska bli att slippa huvudvärken och faktist kunna se något! Som läkaren sa, jag har så dålig syn så jag får inte ens cykla på en cykel, ja menar det är ju inte så jävla bra! Och snart fyller älskade Angelica 18 år, hon blir en stor tjej :D<3 Då jävlar ska de partas!<3 Nej nu vet ja inte vad jag ska skriva nå mer....PUSSHEJ.


Ännu en Party Onsdag

Det blev ännu en party ondag men Jennifer och Mickan såklart. Måste lägga ner. Men vi hade iallafall kul. Jennifer kom och hämta upp mig vid kvart i 8 på kvällen, så åkte vi till Länna-City Gross och hämta upp Mickan från jobbet. Haha Jennifer höll på att krocka! Kom från motorvägen, svänget av mot Länna och det är vägarbete, kom i för hög  fart, skulle svänga höger men hon kolla åt vänster för länge efter andra bilar så vi höll på att köra rakt fram in i ett stenblock, men det gick bra, bara garrva åt det. Kom hem till Gudö, börjde fixa oss och hälla i oss vinet, liite stressade, skulle till Moda, och dom stänger ju klockan ett. Vi kom dit vid elva iallafall, väntade på att seg kimpi och hans 2 vänner skulle komma. Måste ju säga att jag kände mig lite nervös över att gå till Moda igen med tanke på de som hände onsdagen innan, men det var lugnt ingen som sa något, fick väll lite små leenden av peronalen men det var bara kul. Sen kom kimpi med Johan och Sasan. Satt kvar där ett tag sen drog Jennifer och Mickan till Berns en snabbis, skulle möta upp någon, så jag och killarna drog vidare till La Roy sålänge så kom dom andra dit sen. Blev mycket dans, för mycket tror jag, men men, sånt som händer, piiiiinsamt Maria! Drog vid stängning och Jennifer betala en taxi hem, hur skönt som helst!!Väl framme så laga Mickan potatismos och Jennifer fiskbullar i dillsås, det satt fint efter en händelsefull utekväll. Sen somna vi alla i Mickans säng, trötta tjejer.                             
                    
                             Inne på Moda. v:Jennifer. h:Mikaela


En vanlig dag

Godmorgon! Sovit gott? det har jag....och nu är jag hungrig så tänkte snart gå ner och fixa lite frukost. Idag ska jag träffa Johan <3 har inte setts på ett tag på grund av hans jobb, tider och sådär, saknar han jätte mycket! Ska snart försöka ringa och väcka honom, igen! Tänkte att han skulle få följ med mig till centrum, vill köpa glasögon nu :) sen så fyller ju Jocke år imorgon så kanske hittar något roligt till han, vet redan vad jag ska köpa till han, men är ju alltid kul att få något extra. Sen kommer det bli som en vanlig Johan och Sparris dag/kväll, dom sjukste kvällarna är med han, tillsammas är vi ganska konstiga, ibland ingen bra kombination...men det är kul! :)  

Var ju och shoppade lite i lördags för presentkortet jag fick av jockes familj...resultatet:

                                            Gina Tricot

        Suzanne tube 149kr              Lisa hat 59kr


    Rebecca sweat 199kr               Rebecca sweat 199kr


           
Mella tank 129kr                             Nelly.com | Jeffrey Campbell 1669kr

                                            
               Har inte köpt skorna än, kan inte bestämma mig. 
                                              Hiss eller diss?           
                                                       
  
 

RSS 2.0