Stoffe Söt

En glader :D

En suris :(

<3


Today I don´t feel like doing anything

Det är sådana här mornar man bara vill ligga kvar i sängen


FYFAN

FITTBAKIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Maria Linnéa Nordahl

Saknar dig min fina vän! <3

Chilli

Chilli är en inredningskedja med inriktning på möbler, inredningsdetaljer, belysning, textilier, glas och porslin med mera. Ny inspiration varje vecka, finns spännande och udda varor från hela världen! Åk in och kolla eller klicka in på http://www.chillistore.se/. Oftast börjar jag kl 10 och går till 17. Lovar att man går därifrån med något, det är så bra priser. Skulle vilja ha hela butiken, man vill inte gå därifrån ^^ Ska få en jätte fin beige ryamatta därifrån som jag ska hämta på torsdag, wiiiie längtar!


En liten del av butiken, tidig morgon så det är ganska lugnt.


Angelica skulle bara luta sig lite mot kartongen...BRAK sare ;)


Leverans dag, strax efter detta kom så kom det 6 pall till, vart en heldag ute. Typ hälften var uppe efter en heldag.


Vi hade i alla fall tur med vädret. Brände mig på ryggen, flagnar fortfarande


Ibland är det bra skönt att jobba inne på lagret!

Hej igen, det var längesen!

Jag tror att jag bloggade senast i Mars. Har ju vart utan dator och jag har inte riktigt fattat det där med mobilbloggning än. Saknar att blogga lite faktist, så just nu sitter jag på Johans dator och skriver. Vad är nytt med mig då? Inte så mycket tror jag....har äntligen pluggat klart säljutbildningen, två veckor kvar av praktiken, förlängde den eftersom jag haft sån otur och vart sjuk mycket, så 3e juni är jag helt klar. Praktiserar ju på Chilli i Sickla nu, en möbel och heminredningsbutik. Det finns AS coola grejjer där och det är sjukt bra priser. Tycker verkligen att ni borde åka in och kolla. Under sommaren kommer jag jobba på Haga som jag gjorde förra sommaren, sen ligga i som fan med att söka jobb och hoppas på att det går min väg.

Så jag har mest jobbat och träffat mina vänner. Har vart väldigt mycket Dino-Taylan & compani, härliga människor! Måste även berätta att brorsan Nicklas är PAPPA! :D Fast jag tror att dom flesta vet det, men för er som inte vet, han och Vera (gammal klasskamrat till mig frän grundskolan till högstadiet) har en lill kille tillsammans, så snart är det dags för Stoffes dop :) Min vän Emy föder snart också, beräknat den 10e juni så bebben kan ju komma vilken dag som helst nu, skit roligt. Det är även snart dags för studenterna att springa ut, måste kolla på mina tjejer när det är dags, Angelica, Jackie och Linn <3

Det har blivigt ganska mycket bio besök på sistonde, de senaste filmerna jag sett är Fast Five, Water for elephants och Limitless. Alla filmer var mycket bra, rekommenderar er att se. Måste erkänna att Fast Five är den bästa filmen jag sett, man fär en sån jävla possitiv chock! Helt sinnes, kolla!!!

Några få bilder genom månaderna

Lebbhög hemma hos brorsan en fredagkväll


Lite party hemma hos mig


Jag och Dino, fan vad snygg jag är..lyckas verkligen!


Jag och Dino på 54


Negativa Taylan :)


En deckad Marie. Lägg märke till att hon har ena ögat öppet haha


Fick köpa med oss dricka hem från krogen för att kunna fortsätta hemma, fick även skjuts hem denna kväll av en Ej i trafik buss.


Jag och Tommi :)


Ingen vågar riktigt hoppa i. 10 grader i poolen, det var KALLT!


Trort alla som var hos Dino den söndagen på nägot sätt blev islängda, även mot sin vilja.


Bakiskäkar hemma hos Dino


Fina pojkar hemma hos brorsan

Jag och Taylan, tror nog att vi har dom största bootiesarna i vårt umgänge ;O


Maria och Jackie kör Britney Spears dansen          Tror att vi dansar?


RSS 2.0