Om en vecka smäller det.

Då sitter jag bakom skolbänken igen. Är så jävla nervös! Har aldrig vart en plugg/skol människa, är liksom glad att jag ens fick betyg...hehe neerå riktigt så illa var det inte!! men känns nästan så. Men ska bli skitkul, ser verklgen fram emot det här. Kommer ha sköna tider också, 09-15 varje dag, det är ju klart godkänt. Sen så är det ju inte samma sak som skolan eller gymnasiet, är ju på en helt annan nivå. Dessutom är det en kort utbildning på 3 månader...det kommer jag klara av galant ska ni se!  :)

.


Igår var det mörkt i Brandbergen

Bokstavligen talat....var på ICA med Johan så gick strömmen. Det var lite creepy, det blev lite Dawn of the dead känsla över det hela, haha neejrå men lite :P



Såhär tyckte både Johan och jag var snyggaste frisyren på han.


Helgen KORT

Haninge C, middag hos Robban och Maria, Alkohol, Monopol, Olearys, lite mer Monopol, Marie & Louise, ännu mer Monopol, Johan, Strömavbrott, hårklippning, film - Paranormal Activity 2 och The Pianist, städning, återhämtning.


Förändring tack...

Jag vill så gärna göra om i mitt rum. Det ser ju förjävligt ut, inte bara för att det är stökigt utan okså för att det är så fult! Blåa skadade tapeter, avskavt lite här och där, lite hål och fläckar. Har jätte fult golv, en tunn plastmatta med massa fläckar och gropar i, dessutom är mattan typ vit. Jätte ful stor garderob som sitter fast i väggen och golvet. Inte konstigt att jag har så stökit hela tiden, att allt ligger på golvet så det ser ut som ett slagfält. Det är ju inge kul och städa och hålla snyggt om rummet är fult från början :P

Men nu har pappa gått med på att renovera rummmet :) Vill ha nytt golv, vita väggar, riva ut garderoben och nya möbler. Blir nog bra :) har lovat att jag ska hjälpa till med allt...hoppas jag inte lovade för mycket nu :P! Får väl se hur bra det går, jag är ju så otroligt duktig. Hon som är skillad...ellerrr???? 

Min Älskliiing!






För Lollos skull :)

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
På den tiden gick jag i Vendelsömalmsskolan och såg ut som ett troll. Jag lekte alltid med min bästa vän Tessi och vi brukade följa med hennes mamma till stallet och hundklubben. Tror vi aldrig lekt med Barbie! (åren innan).  

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Jag var alldelles hopplöst förälskad och nykär i min dåvarande pojkvän Joakim, så vi hade nog en underbar myssöndag tillsammans.  

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Lösvikt - gills de?, Havrebollar, Cheese balls, Lättsaltade chips och choklad. 

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
The Script - Breakeven 
Bruno Mars - Grenade
Snow Patrol - Set The Fire To The Third Bar
James Morrison feat. Nelly Furtado - Broken Strings
Donna Lewis - I Love You Always Forever

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:
Resa jorden runt med familj och vänner, skaffa en snyyygg bostad, shoppa allt jag vill ha, köpa massa snygga bilar, Lägga ner sjukt mycket pengar på mitt hår (alla som känner mig vet att mitt hår är heligt, det viktigaste) Men som Lollo säger, pengarna skulle nog inte räcka så länge :(

6) FEM DÅLIGA VANOR
Jag svär heeeela tiden, Världens Prutthumor - rätt humor...ellerrr!!?? haha nej men jag tycker faktist det är sjukt kul :$ Jag rapar väldigt mycket, Jag är världens dåligaste förlorare, det är allvarligt alltså! Blir förbannad och ledsen på riktigt! Finns flera gånger jag börjat gråta, skrika och bara vänt på klacken och gått därifrån. Jag är väldigt envis av mig vilket inte alltid är så bra, fast det vill jag helst inte erkänna (a). 

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Umgås med mina nära & kära , spela sällskapsspel, shoppa och äta såklart, en grejj som man kan hitta mig görandes typ närsomhelst.  

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Manchester byxor, för små/trånga kläder så man ser allt fett på kroppen, benvärmare, platåskor (sånna som man hade när man var liten) och en pälsjacka tror jag.      

9) FEM FAVORITLEKSAKER/FAVORITPRYLAR:
Min mobil<3 Står mig så nära så att den får vara med i sägen och sova. Min dator! Misse - våran katt...haha hon är ingen leksak men jag tycker om att leka med henne :P Och såklart min älskade plattång. Går typ ingenstans utan den.   

10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR LISTAN (hehe):
Angelica, Maria, Stefanie, Jennifer, Linn!!


Godmorgon gottfolk

Fram och tillbaka...alla dessa möööten! Fast inte så konstigt att det blivit så nu...ska snart börja plugga i början på Februari - Säljutbildningen jag nämt tidigare - inriktning detaljhandel, livsmedel och specialvaror. Detta kommer äga rum på Centrum Vux här i Haninge, nära och bra! Det är en kort utbildning på tre månader, så det är också skönt..men kommer nog bli ganska mycket plugg. Har även en jobbgaranti, så det finns säkert mycket att prata om. Roligt...eller? Det var ett igår, är ett idag och imorgon samt den 28e.

Nu ska jag peta i mig lite frulle och fixa i ordning mig så ska jag ge mig iväg till 2a mötet! :) Ciiiao !


Lite tid för mig själv

Har haft en superskön kväll...har sett en massa One tre hill <3 Tog en lång varm dusch med citrion och hårinpackning. Försöker bleka håret lite grann (alla vet ju att citron bleker), om det ens går med mitt mörka hår. Men jag har INTE svart hår som vissa säger, jag har MÖRKBRUNT hår. Jag vet väl förfan själv vilken hårfärg jag har!? Aja...hade även lite citron i ansiktet (nämt i tidigare inlägg att citron är bra för hyn) och efter det blev det ansiktsmask och slapp i våran otroligt sköna massage stol, skön musik i öronen och massa gott vaniljte. Klagar iiiiinte :) Feel brand new! Man ska fan ta hand om sig själv, right?


Japp japp japp

Är besatt...brutalt bra! Är inne på den nya säsongen nu, säsong 8. Precis sett avsniitt 11.....fan va ja böla :$ Det är grymt vill jag lova dig! Love love love


Dags för en iphone?

Tele2 (även telia) fungerar inte i Vendelsömalm. Har vart så ganska länge nu. Men skulle bli bra igen början på denna vecka. Blir gaaaaaaaalen, jätte frustrerande! Man är ju så jävla beroende av sin mobil. :(


Impossible

I remember years ago someone told me I should take caution when it comes to love, I did. And you were strong and I was not, my illusion my mistake, I was careless I forgot, I did. And now when all is done there is nothing to say, you have gone and so effortlessly, you have won you can go ahead tell them...

Tell them all I know now, shout it from the roof tops, write it on the sky line, all we had is gone now. Tell them I was happy and my heart is broken, all my scars are open, tell them what I hoped would be Impossible.

Falling out of love is hard, falling for betrayal is worst. Broken trust and broken hearts I know. Thinking all you need is there, building faith on love is worst, empty promises will wear, I know.

And know when all is gone there is nothing to say and if you're done with embarrassing me, on your own you can go ahead tell them...

Tell them all I know now, shout it from the roof tops, write it on the sky line, all we had is gone now. Tell them I was happy and my heart is broken, all my scars are open, tell them what I hoped would be Impossible.

I remember years ago someone told me I should take caution when it comes to love, I did

Murder she wrote

It was like click click bang bang I got shot. When the pretty boys shoot they gon aim for your heart, murder she wrote.


We gotta tell em

Latinas they get Krazy,  Blanquitaz they get Krazy,  Negritaz they get Krazy  Yo mama she gets Krazy!

In L.A they get Krazy  Miami they get Krazy  In New York they get Krazy  /  Atlanta they get Krazy  /  In London they get Krazy  /  In Paris they get Krazy  /  In Rome they get Krazy  /  Ibizas they get Krazy  /  In Trini they get Krazy  /  Jamaica they get Krazy  /  Australia they get Krazy  /  Japan they get Krazy  /

Cubanos they get Krazy,  Dominicanos they get Krazy,  Boricua they get Krazy,  Mexicano they get Krazy!

OMG

Dom är så fina! Helt kär!!!!!Men självklart finns dom inte i min storlek så håller på att bevakar storlekarna. Jag behöver ha 36or men det fanns bara i 40 och 41 :( Jag MÅSTE ha dom!!!Inte så jätte dyra helller. 300 kr från Nelly. Synd att inte klackhöjden var lite mer än 12cm....typ 16cm. Men det spelar fan ingen roll för dom är så jävla brutalt snygga! By the way -  alla de nya Jeffrey Campbell skorna kan ju vara något av de fulaste jag sett! 

                                                   
                                                                                      


Girl your my angel...

your my darlin angel. Så jävla glad att du är min vän och tack så jätte mycket för allt! För alla kloka ord, att du alltid finns där om det är något och massa massa mer. Sluta aldrig vara dig själv för du är bäst! <3 


Angelica Carlén...Älskarej!


En rolig impuls grejj!

Satt i köket med Jackie och vi hade precis käkat upp alla våfflor. Vi började prata om olika frisyrer och om att Jackie skulle vilja göra något annorlunda med sitt hår. Rätt var det är så kläcker hon ur sig att hon skulle vilja ha en sidecut men att hon inte riktigt är säker. Jag peppa såklart och till slut blev det så, jag gjorde en sidecut på henne! Aldrig gjort de förut men hur svårt kan de vara att raka av lite hår tänkte jag? Inte så speciellt.

FÖRE


PÅGÅENDE



EFTER



Nege...eller chokladbollar och Jackie!

Idag efter Jackie slutat skolan kom hon hem till mig och gjorde mig sällskap. Har vart ensam hela dagen så de var mycket trevligt. Nu har vi hunnit catcha up om allt som pågår just nu i varandras liv. Har även bakat chokladbollar med jätte konstigt havregryn som smakar frukt. Ni hör ju själv hur det låter? Men det gick att äta :) Nu har vi precis gräddat jäääätte goda våfflor (21:00) och är huuur mätta som helst! Nu ska vi gå och se om vi ska fixa en side cut på Jackie...jag hoppas verkligen det! Hihi





14 saker du antagligen inte visste om mig?

1. Är nästan blind, neee men ser skit dåligt så jag har igentligen glasögon. 

2. Har järnbrist så är typ jäämt trött

3. Är en hopplös romantiker! 

4.
Har brytit hälsenan...fick en 80kg Erik hoppandes på mig så sare brak. Har varit med om en bilkrock in
    i ett berg så bröt ett revben och fick en spricka i bröstkorgen. Don´t drink and drive!

5.
Är jätte flörtig av mig, men vet vart gränsen går. Elleeerrrrr...??????

6. Jag har haft tandställning för jag hade överbett förut när jag var yngre. Såg inte alls kul ut.

7. Är adopterad från Rumänien :)

8.
Är allergisk mot silikon och mygg! Asså man kan väl inte vara allergisk mot myggor men får jätte
    stora blaffor, kan ibland bli större än tennisbollar :S  

9. Var en riktig rock tjej förut, kan man ju verkligen inte tro. Grupptryck tror jag att det var. 

10. Är mörkrädd och har en väligt livlig fantasi. Tycker även inte om att bada när man inte ser botten, får för mig att något ska dra ner mig under ytan eller att en haj ska komma och käka upp mig. Paniiiik.  

11.  Jag och en kompis har hållt på att bränna ner en lägenhet med oss själva i för typ 4 år sen. Så kan det gå när man inte blåser ut ljusen efter sig. Det gick ju bra men de kunde gått riktigt till. Skrattar åt det idag! 

12. Jag har blivit kidnappad när jag var bebis, i Rumänien. Ha...den ni, är nog inte alla som kan säga! ^^

13.
Jag har spelat piano i x antal år. Tycker inte att det är roligt för fem öre.

14. Jag hette Monica från början men blev omdöpt till Maria när jag kom till Sverige.

                                         
                                                            


Bra start på veckan

Elleerrrrrr.......??????? Suck! Det är jätte kul när man blir sjuk och får urinvägsinfektion. Man får antibiotika för att man ska bli frisk men istället blir man mer sjuk av det. Jiippiiie :) Tjejen som mår bra liksom ha ha ha.


What Is Love Baby Dont Hurt Me

En människa kan vara så jävla svag men sammtidigt så jävla stark. Man kan göra saker man inte alls trodde man var kapabel till, göra saker fast man verkligen inte alls vill, men man gör det för någonstans vet man att det är det enda rätta. Man gör det för sig själv. Det är underbart den där känslan, när man är så himmla lycklig och allt känns så himmla rätt. Man mår ju som bäst då. Men sen finns det den känslan när allt det tas ifrån en. Man mår som sämst, man tappar kontrollen och helt plötsligt var den där tjoka feta muren av harmoni och allt annat sånt bra skit totalt nerriven. Men det finns en väg tillbaka, eller kankse flera vägar men det finns även fel vägar att ta. Hur ska man veta vilken? Med lite hjälp på vägen så kanske det löser sig. Jag vet att när man är på det där mörka stället i livet så spelar det ingen roll för stunden vad folk säger till en, man stänger av automatiskt. Man vill inte höra sanningen för den svider och man har aldrig mått dåligare, ens självförtroende är i botten och man är helt plötsligt en annan människa som ingen känner igen, som kan vara skrämmande. Man kan vara så knäckt och sårad så det smärtar i hela kroppen och hjärta, men det är också då man vet att man kan bara bli starkare. Till ens egen förvåning så klarar man av det mesta. Som alla säger....tiden läker alla sår och man blir hel igen. Frågan är bara hur länge man ska orka hålla ut.


FRÄÄÄSCH tjej !

Idag har jag gått runt och spytt mig själv i munnen :S haha stöört!!!
 


Ett bra tecken

Min mamma ropa på mig och ville säga något till mig, hon såg så glad ut. Så sa hon...igår märkte jag en sak med dig som jag inte märkt på jätte länge. Du gick runt här hemma och sjöng. Jag har inte hört dig sjunga på typ ett år! Haha sjukt, inte ens tänkt på det själv. Men det är ju bra, kankse är det en ny sparris som odlats? ;)


Back on track!

Har haft en suuuuuuuuuuper bra helg! Har ju vart långhelg för min del. Behövdes verkligen, inte haft en sådan på länge känns det som, så det var nyttigt för mig ;) Kan försöka dra den kortfattat.

Fredag. Kom hem från Jimmy vid typ 4 på eftermiddagen, packa mina saker och drog till Maria. Robban var i Göteborg med sina killkompisar då så jag och hon, Jenny och Marie hade det trevligt där ett tag - middag och vin. Sen lite senare drog vi på en fest i Brandbergen hos Maddes pojkväns kompis. Hade det riktigt trevligt och roligt. Alltid kul att träffa nya människor. Sov hos Nicke den natten, stackarn fick komma och möta mig, han är ju så snäll! Vi var hemma vid 4 på morgonen. Lyckad fredag - Check!

Lördag. Vakna upp hos mina älsklingpojkar Nicklas och Johan. Kunde inte blivit en bättre start på dagen! Denna dag var det tjejmiddag och utgång inplanerad. Vi börja dagen med att sätta oss ner och käka frukost/lunch tillsammans. Efter ett tag så drog jag hem för var tvungen att fixa och dona lite. Jag och några tjejkompisar skulle käka middag hos mig och föra innan utgång. Jennifer kom först och vi gick upp till Konsum och handla, det blev klyftpotatis - fläskfilé - kalvfonds/grädd sås och en god sallad. Lite senare kom Marie och Linn förbi och vi alla klämmde in oss i badrummet för att sminka oss och byta om. Sedan laga vi middag tillsammans och hade det super mysigt. Lollo kom förbi lite senare och sen mötte vi upp Chippa och Pagge vid bussen. Vi drog till Entourage. Vi tänkte på Pure först men är aaalltid där när jag är ute, så palla inte. Har inte dansat så mycket på huuur länge som helst. Träningsvärk idag alltså! vart helt insane. De gilar vi ;) Det var jag, Marie, Chippa och Pagge som var kvar sist (i vårt sällskap) så efter stängning drog vi till donken och käka, sedan tog vi nattbussen hem. Och shiiit vi ska inte ens tala om hur bra Marie mådde igår alltså hahaha, tror hon drack kanske 10 öl för mkt :P nee men typ. Var hemma runt 5 på morgonen. By the way har jäätte ont i röven! Gjorde värsta vurpan utanför mig inatt, så jävla halt :( vart i alla fall en riktig lyckad Lördag - Check!

Söndag. Idag mår jag bra, inte bakis alls, tycker det är lite konstigt men man klagar ju såklart inte. Marie däremot...förstörd tjej. Hon vakna precis och nu är klockan halv 5! Jag vakna typ halv 3. Har vart nere och lagat frukost åt Marie, är jag inte snäll ?? Nu ligger hon i min säng och har det bra, kollar på Stuart Little hihi. Snart ska vi väl käka middag, blir en tidig kväll ikväll, upp och jobba imorgon, verkligheten börjar igen, puuuh. Skön Söndag - Check!


Jimplys place

I Torsdags så var jag med Jimmy - en kompis, vi bara tog de lugnt och glodde på film - låg inne hela kvällen. Kollade på en skön film, the switch (ungen gör hela filmen) kolla på de den! :) Efter det kollade vi på någon annan jätte konstig film, den hette typ dinner for idiots eller freaks typ, men helt okej.  Dagen efter låg vi bah i soffan och kolla på teve halva dagen med Micha som också var där, tror han typ bor hos Jimmy ? Sköna grabbar i alla fall!

                               

          haha ända bilden på dom tillsammans....tror jag, men Jimmy är till höger och Micha till vänster.

Bloggtorka

Hej på er. Har inte uppdaterat på ganska länge nu, eller typ en vecka. Har inte haft någon ork eller lust men känner att det är dags nu att komma igång igen. Får väl se hur de går ;)


Gott nytt år och god fortsättning!


Skithelger på rad eller vad är det här?

Kvällsmackan - Ser det inte gott ut? Eller det kanske det inte gör men mmmm va gott det var! :) Känns dock som att glaset med cocacolan inte passar in riktigt, skulle igentligen vart ett glas mjölk eller te till tror jag, men var väldigt sugen. Ikväll har det varit en såndär segkväll, fast igentligen har hela dagen vart fittseg, inte gjort ett skit typ. Bara haft tid för mig själv. Många många tankar som flyger runt i huvet, mycket funderingar. Kan ju säga att det kommer bli en sömnlös natt i alla fall. Ser inte fram emot imorgon. Hej svejs.





Breakeven

I'm still alive but I'm barely breathing, just praying to a god that I don't believe in.
'Cause I got time while he got freedom, 'cause when a heart breaks It don't break even.

He´s best days will be some of my worst, I think I deserve a man that's gonna put me first.
While I'm wide awake he´s no trouble sleeping, 'cause when a heart breaks no It don't break even.

What am I supposed to do when the best part of me was always you and what am I supposed to say when
I'm all choked up and you're okay? I'm falling to pieces.

They say bad things happen for a reason but no wise word's gonna stop the bleeding 'cause he's gonna move on while I'm still grieving. 

You've got your heart and my heart and none of the pain, you took your pride I took the blame
and now I'm trying to make sense of what little that remains 'cause your leaving me with no love,
with no love to my name.

One's still in love while the other one's leaving - but this time It´s me leaving first.

RSS 2.0