Toppen onsdag!

Fick sova ut ordentligt i jockes sköna säng, jäääätte skönt! Har fått en nyckel av hans far så jag slipper gå upp klockan 6 på morgonen med jocke för att han ska iväg och jobba, as bra. Åkte hem och åkte sen iväg igen på en gång hem till Steffi och därifrån åkte vi till Tyresö Centrum. Kolla runt lite, Steffi hittta en jäätte fin klänning på hm som hon köpte. Var meningen att jag skulle in på gina och kika för jag fick ett presentkort av Jockes pappa och hans fru Ewa för att jag fyllt år, men gina fanns ju inte där så det blev inget för min del. Åt däremot jätte god lunch, fläskfilé med pommes med god sås och grönsaker, steffi åt sushi. Blev kaffe och massa musiksnack på hemvägen. Riktig mysig dag var det! När man kom hem igen så var det bara att packa väskan och röra sig hem till mickan. 

Ja fyfan..finns så mycket att berätta om kvällen igår, men kommer utelämna vissa saker för min egen och andras skull :P Iallafall, var ute på Moda med Mikalea, Jennifer och Kimpi. Vart en toppen kväll, lyckat! Vet att jag inte borde dricka sprit, men nu råkade det bli så. Blir så knäpp i skallen av det, kan göra så skumma saker så det är sjukt, sen dagen efter får jag alltid minnesluckor, jobbit. Kvällen började iallafall hemma hos Mickan, fixa till oss, drack vin och snacka massa skit och jennifer slinga håret, såg verkligen jätte gullig ut med den där plast mössn! Sen drog vi till Moda. Efter lite skumpa, fruktshottar och cider blev det dans på bardisken för min och Mickans del, toa besök med olika människor (missförstå mig rätt) gratis godis klubbor och shots av barkillarna. Haha stackars personal alltså, vi hängde ju på dom där stackars killarna hela tiden, stannade till och med kvar efter stängning och lalla bakom baren, pinsamt! Frågan är om man vågar gå dit igen? Aja vi fick en bra kväll iallafall, är ju endå det som räknas! :) hemvägen var rolig, men även konstig. var jäätte kissnögig på bussen, alltså kunde verkligen inte hålla mig så jag kissa längst bak i bussen :$ En grejj jag ALDRIG skulle gjort om jag inte hade druckit sprit. När vi kom till gudö blev de till och lifta till Mickans hus, gick bra, trevliga pojkar. Tror vi alla fick oss en karatefylla, det är faktist okej ibland!  

Idag (torsdag) har ingen av oss mått speciellt bra. Jennifer åkte hem till sin mamma för att vara hundvakt till Diezel och jag och Mickan har legat i soffan heeela dagen, glott på teve, sovit och käkat pizza. Riktig slö dag, kommer sova gott inatt, känner mig helt slut! Ska träffa Jocke snart<3 PUUUSSHEJ!


Helgen

FREDAG. I fredags var jag med Maria i centrum, shoppa lite och så gick jag på bolaget för första gången wiiie :D
Sa ju att jag knappt skulle få köpa, det kändes så iallafall, jävla leg! Kassörskan kollade sådär jätte noga och extra länge och gav den där blicken, hmmm..undra vem hon har lånat det här av, men okej då! Så pinsamt, blev ju kö bakom också, kul kul, men ska inte klaga så mycket igentligen, det gick ju ändå :) Sen åkte vi hem och vila lite, sen kom Nicklas förbi och hämta upp oss så åkte vi och käka på donken (jaa jag vet, det går inge vidare för mig) Sen åkte vi alla hem till nicke, duscha, fixa till oss och sen blev det hemmafest!
Johan på morgonen efter festen: vaknade nyss typ, och insåg att huset inte är kvar för att vi drack upp det :P haha

LÖRDAG. Vaknade vid typ 12, bakis men inte så farligt, var mer seg. Hade tappat halva rösten, alltid kul att inte kunna göra sig förstådd, men vadå? Folk hade kul åt det iallafall. Var ju "min" dag, vi skulle ut och fira mig men kände mig så jävla otaggad, men det gick över sen lite senare. Låg i sängen hela dagen och tyckte synd om mig själv, men sen blev klockan mer och mer och det var dags att fixa till sig för utgången till Pure. Lollo, Nicke och Johan kom förbi innan sen mötte vi upp lite annat folk på bussen och ännu fler i stan. De som följde med ut var: Louise, Nicklas, Johan, Emy, Robban, Olle (Beasten), Niklas, Alex Lamb, Maria, Jennifer, Mikaela, Chippa, Pagge, Clasén, Johanna, Cristoffer, Jesper, och väl inne på Pure träffa vi Kimpii, Jimmy och Malin. Hade en jätte bra kväll, den vart perfekt! Så tack alla som var me<3 Men jag måste säga att hemresan var mindre kul, kom till Gullmarsplan vid 4, jäääätte lång kö, dom stoppa kön typ 2 männskor framför mig, bussen var för full så vi och resten av den jätte långa kön fick inte gå på, och nästa buss skulle gå om en halvtimma, sen var det svinkallt och jag hade inga skor på mig, smärta! Skulle vart smart och hoppat av vid centralen som vissa andra gjorde, då hade man ju fått en sittplats. Iallafall, tur för mig och Nicklas att Johan var så snäll och betala en taxi hem så vi kom säkert hem tidigare än dom andra ändå :P       

SÖNDAG.
Jätte trött tjej. Kommer ta det lugnt idag, myskväll med älskling.

      


Shopping

Såg dom här skorna från Deichmann-sko.se, fastnade för dom, nya vinterskor kankse?


500kr


Har beställt två klänningar från Nelly nu


Jessika Leo Dress 200kr 



Diamante Jersey Dress 200kr 

Beställningen väntas komma inom 3 dagar :)
Har även köpt en fin rosa klänning på gina, rea, kostade 124 kr.


20 år

Ja då var man 20 år då. Ingen tonåring längre, vuxenpoäng ;)Tråkigt att man är sjuk...igen! Var inte så länge sen jag va sjuk, förra veckan bara, dåligt imunförsvar! Känns ju inte direkt annorlunda för att man fyllt 20 men de kommer väl ;) Släkten kommer ju över såklart, även fast jag är sjuk, får se till att låta bli o kramas. Dagen började med att jag vakna och fick massa pussar av älskling, somna om, marie kom förbi o gratta mig :) än så länge har jag bara legat i sängen och gosat med misse. Lämnade ju in min mobil på lagning för ett tag sen, kanske 3 veckor, och nu är den klar, måste se till att hinna hämta den också, tror de kommer bli en stressig eftermiddag. Fått massor av gratulationer vilket gör en väldigt glad! Längtar till Lördag, då ska vi nämnligen ut och fira mig, tror vi kommer bli runt en 13 st, om inte mer. Tänkte dra till Pure, ska bli sjukt kul, men innan blir det till o dricka vin och fixa till sig hos Mickan, myyys! :)
Släkten, bror och älskling ska komma runt 5, kommer ju bli jag som får laga potatisgratängen för mami o papi kommer inte hinna, känns super! Tänkte börja med de snart för ska stå inne i ugnen 2 timmar, sen ska jag skala all potatis och skiva så kommer nog ta ett tag, skriver mer sen.

Jag passade även på o baka 2 hallonpajjer :D

Hade en jätte bra födelsedag! God mat och dricka, hade "beställt" Rostbiff me potatisgratäng/potatis sallad, öl och vin:) Fina presenter också, hade inte direkt önskat mig något så blev jätte glad över det jag fick. Av mamma och pappa fick jag presentkort på spec savers (viket är toppen för jag har så jävla dålig syn så att enligt läkarna får jag inte ens cykla på en cykel!) Vill ju börja övningsköra också, sen har jag huvudvärk väldigt ofta också för jag anstränger mig för mycket, så snart tänkte jag gå och köpa mig ett par snygga glasisar :) fick samma av bror, mormor och moster. Av faster fick jag smink samt borttagning, olika hudkrämer, olika hårkrämer och duschgrejer. Av älskling fick jag en ros och en chokladask (ALADIN) och pengar :) Efter en jätte trevlig middag med familj och släkt gick jag och jocke en trappa upp för att ha en myskväll framför teven. På lördag blir det till och fira med vännerna :) Tack allihoppa för alla gratulationer! <3

Lättare sagt än gjort....

Har ju sagt till mig själv länge nu att jag ska ta o gå ner igen till min normalvikt, eller iallafall det jag vägde innan jag träffa jocke, jäkla kärleks kilon! jag fattar inte, varför är det alltid så att man går upp så mkt när man träffat någon, mummsar i sig massa skit, skulle aldrig gjort det ensam och nu är det som att man har fastnat där, en ond cirkel liksom, som man inte riktigt kan ta sig ur.....jobbit! Det är inget fel på BMI:t iallafall, det är normalt men man märker iallafall själv skillnaden, och det är inte direkt något jag gillar.

Alla vet väl vad BMI står för? Body Mass Index, ett slags mått mellan vikt och längd. Ta inte BMI test på för stort allvar, se det mer som en riktlinje. Det ä inget exakt mått på viktrelaterande hälsa. Alla är olika med olika kroppssammansättning. Jag är 162cm lång och väger 52kg, jag vägde (innan jag träffa  jocke) 47kg, så får väl se hur det går, önska mig lycka till ;)

-BMI under 18,5 klassas som undervikt.
-BMI mellan 18,5 - 24,99 klassas som normalvikt.
-BMI mellan 25,00 - 29,99 klassas som övervikt.
-BMI högre än 30 klassas som fetma.

Räkna ut ditt BMI?      Klicka i rutan.

Onsdag/Torsdag

TACK Maria för att du laga min data :D yeeei! Nu slipper jag köpa en ny, super bra ju. Hmm.....går dagen....Var i Kista med Maria och shoppa lite och luncha, jag gick fan vilse där det är maaaassa matställen på samma plats, det hade Maria kul åt, förstår jag, sprang förbi vårt bord flera gånger och kände mig jätte förvirrad, lokalsinnet har aldrig varit bra! Iallafall så åkte vi sedan hem för o sova lite så vi skulle orka med utgången sen på kvällen. Kom hem till Robban och Maria vid typ halv 8, hjälpte Maria att plugga lite, drack vin och fixa oss...så vid typ halv tio rörde vi oss mot stan. Vi hamna på Baba Sonic (hade aldrig vart där förut) där mötte vi upp Ella, Marie och Dennis. Kan säga att det var ett helt okej ställe, inte min musiksmak alls, men hade kul o dansa ändå, trevliga människor är äldrig fel, men dit kommer jag nog inte gå igen.

Vakna till för en liten stund sen, tröööött! kom hem typ kl 5 morgonen, helt genomvåt av det äckliga horvädret, jag fyser fan fortfarande. Hoppas Jocke kommer hit sen o värmer mig! Idag ska jag inte göra något alls, bara ligga i sängen o slappa, ladda ner någon film och äta lite godis kanske? Men tror jag snart ska gå ner till köket och laga till något, är lite hungrig...kommer bli samma gamla rätt, äggröra och bacon<3
Jusste förresten, var ju på intervju i fredas och sa att jag skulle berätta hur det gick men sen gick datan sönder så tänkte inte på det, men jag tror det gick bra, dom hade flera stycken dom skullle träffa så man kan ju alltid hoppas att jag hade det där lilla extra. JÄVLAR vilket påminner mig nu om att jag skulle mailat in referens till dom haha fan slarv! Aja får göra det nu, bättre sent än aldrig, eller!?!?           

Love my new shoes<3

Såg ett par jääätte fina skor på Bianco och jag blev kär. Tyvärr var min storlek slut så dom ringde o kolla vart min storlek fanns, och dom enda 36:orna som fanns kvar befann sig i Kista galleria så jag och Maria kriga dit idag, nu e ja såå lycklig :D
fast jag har köpt 2 skor därifrån och ett par fån nelly :) Nu är jag en trött tjej och ska sova lite för ikväll blir det utgång!


   
         Bianco 650kr

                   
           Bianco 500kr


                 
               Nelly 300kr



Ace it!

Godmorgon. Börjar äntligen känna mig lite bättre, nu är det bara hostan kvar. Har haft en bra natt, men mindre bra morgon. Katten som inte kunde bestämma sig om hon skulle vara inne i rummet eller inte, så man har hela tiden vaknat av massa kraffsande och jamande. Men nu ligger hon och sover sött i sängne, vissa har de bra. Har vart nere i köket och fixat frukost till mig själv, det blev äggröra av något slag med bacon, ett glas mjölk och ett glas apelsin juice. Om man ska gå efter Lchf dieten så ska man såklart inte dricka apelsinjuicen till, om man inte förstås pressat den själv, men de hade inte jag, var bara så sugen så nu blev det så.

Iallafall.....jag ska på jobbintervju imorgon!!!!:D Indiska i Farsta centrum. Det är i och för sig ett vikariat på 22 timmar i veckan fram till slutet av december, men det är skitsamma bara jag får in foten någonstans så jag kan få ha med det i cv:et sen. Då kommer jag ju få den där erfarenheten som behövs för att jobba med det jag vill, så det känns bra. Skönt att det inte är långt bort, hoppas de går vägen för mig! Skulle verkligen behövas. Skriver och berättar hur intervjun gick imorgon någongång. Önska mig lycka till :) PUUUSSS.



MUUUMMMSSSS


Älskade katt

För ungefär 3 månader sen så kom det en svart katt till oss som alltid lade sig utanför våran dörr, jätte kelig. Stackarn var helt utsvulten, jätte ovårdad, hennes päls var som dreads och hon hade flera hundratals festingar och klorna var jätte långa. Man kunde ju inget annat än att tycka synd om kissen. Vi ville inte ge henne någon mat från början för då skulle katten aldrig gå hem, det är ju det dummaste man kan göra om det inte är ens egen katt, men till slut kände vi att vi var tvungna, man har ju ett hjärta liksom! Sen började hon få komma in inomhus lite grann sådär, mamma är ju allärgisk så fick ta det lite försiktigt. Vi märkte verkligen en stor skillnad, hennes päls har blivit så  fin, har plockat alla fästingar och klippt till pälsen och klorna, vi har nu en glad kisse :) Pappa kollade upp nummret i örat på henne och ringde katthemmet, och det visade sig att katten hette Tiger och är 12 år gammal, ägaren var en gammal gubbe på 70 år, sverigedemokrat och bodde långt bort. Vi fick välja att behålla katten om vi ville eftersom hon var så pass dålig när hon kom första gången....Vi valde att behålla katten, hade inte hjärta att lämna tillbaka henne till ägaren, vem vet hur länge till hon skulle leva då, inte så länge skulle jag tro. Hon är ju såååå underbar. En rolig katt liksom, jätte kelgalen, ska alltid vara med på allt och vill ha ens uppmäksamhet hela tiden. Nu heter hon Misse eftersom hon inte alls såg ut som en Tiger och hon mår jäätte bra! :) Mamma har inte fått någon allärgiskreaktion så det är ju toppen! Hon är mycket älskad! Jocke leker alltid med henne när han kommer hit så honom gillar hon :)



<3


Life´s A Bitch And you are one of them!

Så har man gått och blivit sjuk efter helgen, var iofs lite snuvig innan men det är nu det har brutit ut. Har jätte ont i halsen, det svider när man hostar (vilket jag gör hela tiden), jätte snuvig och helt slemmig i halsen uuuuusch! Har ont i huvet också. Får hoppas på att bli frisk snart, det är verkligen hur tråkit som helst att bara ligga hemma och inte göra någonting, man blir galen till slut!

Måste börja jobba igen....tänker typ bara negativt nu på senaste.....har precis slutat att jobba på Haga så nu har jag bara Apoteket kvar och där får man ju typ inga tider så det suuger ju! Söker jobb som FAN (fast ingen tror på mig) får fan aldrig något! Du vet man måste ha de där som kallas för erfarenhet. Men man måste ju förfan få börja någonstans så man kan få den där erfarenheten som krävs...aja whatever blir bara irriterad!

Älskling har äntligen fått nycklarna till lägenheten i Väster Haninge, så nu håller han på och renoverar om rubbet....kommer knappt se honom nu ett tag framöver känns de som, när han inte jobbar så kommer han ju jobba i lägenheten. Men det är klart...får man ju ta! Kommer bli glad sen när det är klart. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge......elleR!?

 

 


Godmorgon!

Godmorgon! Jag har börjat gå och lägga mig jätte tidigt om kvällarna nu för min pojkvän sover hos mig, har inte laddat på mitt busskort än så det blir att vi sover här. Han går ju upp bajstidigt så jag förstår att han e trött på kvällarna, jag klandrar honom inte, men fan så tråkit det kan vara ibland :P Ligger man där och inte kan somna ,kollar upp i taket och försöker räkna lamm, men men man somnar ju ändå till slut. Det var som igår..då gick han upp runt 6, kunde inte somna om så fick jag ett sms av Angelica så jag gick över till henne vid 7 på morgonen och drack kaffe, sen vid 9 på kvällen så blev Jocke jätte trött så vi gick o la oss, då tycker man ju ändå att jag borde vara trött, men icke, det var en sån där natt jag låg och räknade lamm. Nu gick jag upp tidigt igen för jag kunde inte somna om efter jocke gått, så jag hoppas verkligen att jag kommer bli trött ikväll.

Har ätit min goda frukost nu och jag är på glatt humör. Ska ta en dusch och fixa till mig, ska ta en liten prommis med David, sen över till Angelica o dricka kaffe, sen lite senare ska jag till centrum och möta upp Marie, ska väl shoppa lite. Måste hitta en snygg tröjja till ett par  jeans jag köpte förra veckan. Vill inte ha någon vanlig tröjja utan man ska liksom kunna gå ut i den. Ska också köpa en present till Marie som fyller år imorgon :) Tycker det är mycket bättre om hon är med och väljer ut vad hon vill ha i present så hon får det hon vill än att jag ska gå runt o gissa vad hon vill ha, vet ju iallafall att då kommer hon bli nöjd. :) Jusste får inte glömma bort att ladda på busskortet!

Sen ska vi hem till henne och käka middag och ha en myskväll :) Längtar.


Mina änglar

Angelica, Nicklas, Marie, Alexander, Johan, Joakim, Christoffer och Kim <3 Tack för att ni finns,ni är bäst älskar er!


Lchf - ät dig frisk och smal.

Det här är något som min knäppa vän Emy visa mig :P  hon håller på förfullt och gick ner 4 kg på en vecka, eller så var det 3 kommer inte riktigt ihåg. Lchf står för Low Carb High Fat.  Det är gjort så att du inte kan bli jääätte smal och faktist råka bli sjuk, utan kroppen kommer själv stoppa när den känner att du gått ner till den vikten som e normalt för just dig. Den kan också hjälpa en att gå upp i vikt om man väger för lite så stannar den när målet är nått eller vad man ska säga. Men man får inte fuska,  inte blanda med kolhydrater för då går du upp i vikt, då kan man lika gärna börja om från början igen. Finns jätte mycket roliga och goda recept så kolla in de vet ja :)

Jag tänkte att jag skullle testa det här, inte för att jag vill banta o tycker jag är tjock men man har ju lagt på sig några kärlekskilon som jag skulle vilja bli av med hihi :) Men jag har redan fuskat :( så måste ju skärpa mig om jag vill ha någon färändring....dessutom är det ju super nyttigt och hur bra är inte det?

Det  går ut på att man ska äta sån mat som höjer blodsockernivån så lite som möjligt, alltså undvika socker och kolhydrater. Det ger lägre insulinvärden och en ökad fettförbränning. Man äter helt enkelt mat som är naturlig och inte innehåller främmande ämnen för kroppen. Om du äter tillräckligt med fett och väldigt lite kolhydrater så sköter kroppen normalt resten själv.

Så nu när man ska handla mat måste man kolla på varenda grejj, för varje 100g får du äta om det är under 5g kolhydrater.  Jag äter till exepel Äggröra med bacon (viktväktarnas) och ett glas mjölk med te till frukost varje morgon, eller jag försöker iallafall, inte så lätt när man sover borta liksom.

*Snabba kolhydrater ger kraftigt insulinsvar.
*Långsamma kolhydrater ger måttligt insulinsvar.
*Protein ger ganska svagt insulinsvar.
*Fett ger nästan inget insulinsvar.

Lycka till! ;)


Ny mobil....ellerrr?

Alltså jag och mobiler har aldrig funkat riktit bra ihop!!! Tror jag har haft ungefär en 30tal olika mobiler som har gått sönder eller tappats bort. Så det har blivit så att jag bara har haft skitmobiler för man tänker ju ändå: eeh kommer väl ändå inte ha den här mobilen så länge till, lär ju gå sönder. Men jag e trött på det nu så jag ville ha en ny mobil för den jag hade innan var ju hopplös, nästan så att jag ville ta sönder den själv. Det gick ju knappt o använda den, var en sån här stor gammal nokia - tegelsten med andra ord. Batterierna dog ut på en gång och när man skulle skicka iväg ett sms så frös sig hela mobilen vilket gjorde att man inte kunde använda den på typ 10minuter en kvart, aaas irriterande. Iallafall så  skulle jag köpa en samsung jet av en kompis för två tusen, köpte den och den funkade bra....tills jag kom hem, då var circusen igång igen och den börja krångla....FAN är det en förbannelse jag har över mig eller vadå haallå? Då är det touch screenen som lever ett eget liv. Ringde såklart min vän och berätta och hon sa att det var en självklarhet att jag skulle få pengarna tillbaka om det inte gick o laga, så det var ju inte så att hon försökte lura mig, hon är ingen sån person.
Alltså den funkar ju nu, det är ibland som den hänger sig och då kan man inte göra någonting, i förregår frös den i ungefär 4 timmar men hela dagen igår och nu imorse så har den funkat jätte bra, men man sitter ju o väntar tills den ska frysa igen, vågar ju knappt trycka på den. Sen blev det krångel med kvittot och papprerna så jag trodde aah nu var det ju pengar åt helvete ändå, men sen hitta hennes mor allt och garantin gällde fortfarande ett år till så yeeiiiiie, tur i oturen.

Ska bli kul o se hur länge jag kan hålla kvar den här mobilen, alla vänner tror att jag kommer ta sönder den på engång, men vänta bara, ni ska nog få se.....att jag jag kan ha den en vecka till.....nee hela mitt liv! :)

Broken Strings

You can't play on broken strings, you can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real, Oh the truth hurts and a lie's worse, how can I give anymore when I love you a little less than before ?


Längtar...

Snart fyller man 20 då den 22 september! Ska bli kul, systemet o allt. Skulle däremot vara mindre roligt om man blir nekad första gången. Mitt legg är ju inte direkt o lita på, vet inte hur många gånger jag blivit nekad, har till och med blivit utskälld efter noter för folk tror att jag har lånats någon annans leg. Så hoppas att det kommer bra, annars blir det ju lite piiiinsamt, äärsch det kommer säkert gå bra. :)

Och nu i helgen den 3:e fyller min bästa vän Marie 17 år :D neej skojja hon fyller 23 :) så då blir det till o fira. Dom närmsta ut på middag sen utgång, ska bli kul. 

Många som fyller år nu känns de som, min bror Johan har precis fyllt år, snart fyller andra brodern Nicklas år, Emy fyller år och min älskling Joakim, mycket att se fram emot.


Min tatuering

Vill snart smälla upp min tatuering på ryggen. Kommer bli så ball! Kollade runt lite på nätet efter bilder för att hitta inspiration, och hitta några stycken som jag vill sätta ihop till en stor bild, ändra lite saker och göra den till min egen.

Här är bilderna jag hitta.
 

Fick hjälp av Lisa som e GRYM på o rita att skissa upp den så jag som jag tänkt mig.


Sen under trädet ska det stå: Det enda mod som spelar någon roll är den sorten som gör att man kan ta sig från ena ögonblicket till nästa. Fattar ni helheten :P?

Så typ så hade jag tänkt mig :)

Pääälskling<3

Joakim Kjellegård, något av det bästa i mitt liv. Träffades den 20november 09 på krogen i nynäshamn av alla ställen! Otippat. Det blev oficiellt 20 januari 10 så snart i 8 månader har vi hållt ihop. Känns ju bra :) Älskar dig!

 



<3


RSS 2.0