Grattis

Idag är det min och Marias (www.bloggparken.se/mariananordahl ) namnsdag. Grattis på oss! Vi ska snart åka till IKEA och shoppa lite wiiiiiieeee :)



Update

Sorry för att jag inte har skrivit på länge. Min dator har nämligen pajjat,  eller alltså inte själva datorn utan det går inte att koppla upp till internet. Tror min bärbara har gjort sitt sista....den har ju ändå fått 1 liter cola på sig och en tallrik fil. Klantig tjej. Min pojkvän säger hela tiden att jag är alldelles för hetsig, kan kanske ligga något i det för att i helgen så  gjorde jag en VÄLDIGT klantig grejj. Jag tappa min mobil i saftglaset...inte att den liksom landa på kanten och landa på andra sidan av glaset  eller bredvid bara, utan mitt i prick rakt ner i saftglaset, så nu är jag även utan mobil! Blev så arg och ledsen på mig själv så jag börja gråta :$ i typ 30 min haha. Jag älskar mig själv. Förstår inte varför jag inte bara kan behålla mina mobiltelefoner under en längre tid, alltid något som händer! Tror att jag har haft runt 15 olika mobiler, måste ju vara något fel på mig, hetsig?  

Aja.....Helgen har varit ganska najs. Mycket pojkvän, krogen, Linn & Jackie, Alkohol, Födelsedagsfirande av brorsan, sällskapsspel, Johan & Nicke, god mat.

Vi firade Carro

Vi firade Carro i lördags som fyllt 24 år. Carro är Steffis storesyrra :) Till en början var det bara närmsta där, drack lite, laga middag tillsammans, jag och Steffi blanda en jätte god bål som tog slut på typ engång vill jag lova, hade det mysigt bara :) Sen så kom det mer och mer folk och det blev en riktig fest, sen så är det ju synd att man nästan aldrig kan komma undan pundhuven, men det vart en lyckad fredag ändå!







Hej, det här är Joakim Kjellegård :)

Nu ni! nu ni, fan så långt kom jag på vad jag skulle skriva ^^. Sitter iaf här brevid sparris i köket och kollar på när hon gör mat. Och lill misse tigger/klöser på luckorna i hopp om att få smaka lite på maten. Det ser iaf bra ut :) Så nu får ni ta och kommenterna mitt fina inlägg :D puss och hej alla gillar dig

Kim Carl Erik Abou Bergström Shabani

Saknar dig vännen!


Uuuusch, dåligt samvete!

Fy mig! Det var nämligen så att i går kväll så ringde Jocke och sa att han sover hos mig men att han ska ut på krogen först och fira sin bror Calle men att han åker till mig sen när det är dags för hemgång. Det var ju såklart fine med mig, jag hade fullt upp med att träffa mina vänner den kvällen så det var lugnt. Han ringde första gången runt kvart över 3 och sa att han var påväg hemmåt och att han snart var vid pendeln. Jag hade somnat då men jag vakna ju av att han ringde för ljudet var på. 10 minuter senare messar han och säger - nu sitter jag på pendeln! Jag svarade typ okej. Jag somnade såklart om och vakna till lite senare, men då låg det ingen Jocke i sängen inte. Jag kolllade på klockan och då var hon HALV 7 på morgonen! Hade missat samtal från Jocke vid 5 tiden. Då har älskling stått här utanför väldigt full som han var, kämpat sig hit oh så kommer han inte in! Dumma mig! Jag hade inte hört när han ringde för jag hade lagt mig på mobilen i sömnen så ljudet dämpades ganska mycket, jävla klant! Sen efter det hade jag jätte svårt att somna om, har sovit mycket dåligt för jag fick så dåligt samvete. 

Just nu: Ligger han hemma i sin stora säng och mår som han förtjänar, ska träffa han lite senare :) Jag sitter i köket och dricker vaniljte och bloggar. Hoppas alla får en trevlig Lördag! (P.s tänker på dig Emy som fllyttar idag, lycka till
                       

Snart en plugghäst...ellerrr? Kanske!

Eller en toppsäljare inom detaljhandeln...haha nej men har gått i skolan nu i två veckor, jag gillare! Har en mycket skön klass och underbara lärare så det är ett stort pluss! Lektionerna är roliga också, känner verkligen att jag lär mig något, allt går liksom in i huvet till skillnad från högstadiet och gymnasiet. Här blir man i alla fall behandlad som en vuxen...tackar för det! Det enda jobbiga jag kan känna är att denna kurs är igentligen på 1 år som dom har tryckt ihop till 3 månader!!! Så det är en hel del plugg och kommer bli mycket mycket mer, men det ska jag klara av. Än så länge har vi pluggat mycket marknadsföring och sälj, mycket intressant. Kom nyss på att jag har en läxa som ska vara klar till på måndag, ska INTE göra klart den i sista minuten som jag alltid gjorde förut, man satt liksom kvällen/natten innan deadline och halvsov medans man försökte få klart läxan. Tar detta på allvar, dutti tjej! :) Har en gammal klasskamrat från mellan och högstadiet som går i samma klass, och så har jag lärt känna en tjej som heter Fanny, mycket skön tjej, gillar henne! 

Imorgon ska vi till Älvsjömässan och kolla runt och studera sammtidigt haha, antar att vi kommer få en massa frågar på ett papper som vi ska vi reflektera över och sedan disskutera, som vanligt. Ska i alla fall gå med Fanny så kan bli riktigt kul. Ska upp klockan 08:00 så ska väl sova snart, men först tänkte jag kolla på en film som laddats klart om 4 minuter - Life as we know it. God natt på er pusspuss.

p.s. jag älskar min pojkvän hihi :) 

Changed plan

Har ju skrivit om renoveringen i mitt rum, bland annat att jag skulle ha ett lila golv, not gonna happen. Sad......but true. Det var för lite golv, räcker inte till hela mitt rum. Men det har löst sig, har ett annat golv nu. Min pappa har vart så snäll och åkt till Bromma för att hämta upp det idag - Laminatgolv Alloc Universal wenge‏. Är typ ett "klick" golv eller vad man ska kalla det för, tror ni fattar vad jag menar. Det är en svartbrun fäärg, påminner om färgen jocke har på sitt golv i lägenheten. Mycket fint. Står staplat i inneförrådet nu, men snart så, snart åker det upp. Jooockeee ????? :) :) :) :) :)

 

Snart kommer bebisen

Min kompis Emelia är gravid, och hon ska snart föda...beräknad den 10 juni, sommarbarn :) Hon är så fin med sin mage, kände när bebisen sparka hihi, längtar tills den kommer. Alla troratt det är en kille, därför tror jag att det är en tjej :) Hon ska snart flytta till Tyresö med sin pojkvän som är pappan till barnet. Det är han som får bestämma namnet på bebisen, ska bli intressant :P Så igår ikväll/natt och idag har vi packat ner hela hennes rum, det var en heel del, men det gick bra.



                                                                                     Lite bebis shopping :)




           Det var mer kläder men lägger inte upp allt för bilderna blev inte så bra, men visst är dom gulliga !  :D



I can do it like a brother, Do it like a dude

Rub my crutch wear my hat low like you.....nej men den här bilden bjuder jag fan på, nöden har ingen lag! Detta var länge sen, eller typ i början i av denna kalla vinter. Var ute med Mickan, Jennifer, Kimpi och hans grabbar :) Vi hade precis vart på La Roy och jag var verkligen tvungen att kissa, så fick jag reda på igår att Kimpi har stått och smygfotat! Roooolig kille :) 


Joakim Kjellegård

Tänkte att jag skulle berätta lite om mig och min pojkvän.

Vi träffades första gången den 20 november 2009. Det var på Marias födelsedag. Hon bodde då i Nynäshamn och skulle ha lite fest hemma hos sig sen skulle vi vidare till Telegrafen (tror jag att det hette?) Jag hade först tänkt att inte gå dit för jag mådde inte så bra, men jag åkte dit ändå med Nicke (vilket jag är glad för idag). Där hemma hos Maria var bland annat hennes pojkvän Robban som hade med sig sin kusin, som då är Jocke. Märkte att jag fick lite extra blickar på mig från han, men brydde mig inte så mycket om det då, var lite osäker. Vi alla som var där drog till Telegrafen och parta vidare..var inte så mycket med Jocke, men ungefär vid stängningsdags kom han fram och fråga om han fick kyssa mig, och jag sa ja, haha.

Efter det så fortsatte vi att små prata lite som sedan ledde till träffar in real life. Fick då reda på att han blivigt kär i mig från första ögonblicket han sett mig, guuulllee! Jag velade ganska mycket i början men märkte ju ganska snabbt vilken underbar kille han är!  

Den 20 Januari 2010 blev det oficiellt. Spenderade en hel del tid i Villan där han då bodde med sin kusin Robban, Beasten och Niklas, och Maria var där såklart. Roliga tider..ellerr?? hehe neerå skojja...såklart! 

Det har vart upp och ner i vårat förhållande, bra stunder och mindre bra vilket tillslut ledde till att det tog slut. Höll ihop i ett år. Meeen nu har vi hittat tillbaka till varandra. Har ju aldrig slutat älska varandra, var bara nödvändigt att det blev som det blev, tyvär. Men det är också pågrund av det som känner jag mig mycket starkare. Det är ju lite som man brukar säga, man vet aldrig vad man har tills man förlorar det. Jag är så kär, har fortfarande fjärilar i magen <3

                    


Love & other drugs

Love & other drugs, Drama komedi. Såg denna film i veckan med Johan. Han ville först inte se på den men jag övertala han och det är han tacksam för idag! Filmen handlar om Jamie (Jake Gyllenhaal) han är en såndär kille som skulle kunna sälja sin mormor för rätt provision. Han är även en sån kille som skulle sälja henne snyggt, med ett charmigt leende till extremt överpris och ändå få köparen att känna sig toknöjd efteråt. En sådan försäljare är Jamie.

När han börjar som säljare på läkemedelsföretaget Pfizer och med hjälp av sitt breda leende, hundögon, blombuketter och ett jävla driv ska han försöka få läkare att skriva ut Zoloft istället för Prozac och därmed ge honom klirr i kassan. Han träffar på Maggie (Anne Hathaway) på sjukhuset, en vacker kvinna med perfekta mörkbruna lockar. Denna Maggie tar sig så långt in i Jamies hjärta att han för första gången i sitt liv håller sin enorma player stil i schack och faktiskt känner något. Det är mycket, jag menar myycket naket i filmen.

Om handlingen hade slutat där så hade det varit en vanlig romantisk komedi, men nu är det inte så. Maggie har nämligen Parkinsons, handlar även om deras strid mot den obebotlig sjukdomen. Filmen är sjukt bra, man får sig ett gott skratt, men den är sammtidigt ganka sorlig. Den går verklligen rakt in i hjärtat. Kolla på den! Dessutom är det ju Jake Gyllenhaal som spelar huvudrollen, kan sitta och kolla på han hur länge som helst, ÖGONGODIS! <3

                   

Trapped in Haninge.

Japp...SL har avställt alla bussar i Haninge på grund av säkerhetsskäl. Det är ju trots allt snöstorm. Sjuuukt mycket snö och det blåååser som fan! Imorse vakna jag upp med min underbara pojkvän som trodde att han skulle åka till jobbet, men nej det funkade ju inte, inga bussar och hans bil var inne på lagning och hans arbetskamrater försökte komma hit och hämta honom men fick vända om på grund av snöovädret. Och jag kunde ju inte heller åka till skolan så vi gick och la oss igen och somna om, sovmorgon :) Vakna igen vid ungefär 11. Käkade lite frukost, busa lite med Misse, var bara hemma och tog det lugnt. Lite senare så fick Jocke ett samtal om att hans bil var klar och lagad så dom åkte hit med den så nu har Jocke åkt till jobbet och jag blev lämnad själv ensam hemma, snyft. Aaaaaahh..vad har jag gjort då? Inte så mycket, spelat lite piano, satt på en diskmaskin som jag snart ska plocka ur. Tror jag ska ta en powernap med Misse, dom är som bäst, sover så jävla bra med henne tätt intill mig eller med hennes tassar i ansiktet (hon brukar sträcka ut på sig och lägga dom där) min sötnos. Ikväll får jag väl gå ner till Johan och Nicke, kan ju inte ta mig någon annan stans :P Men det gillar vi! Lär inte bli så mycket pojkvän i helgen med tanke på att han ska jobba över ikväll, jobba hela helgen, jippiie. Men imorgon ska jag och pappa börja fixa liite med rummet, riva ut garderoben i alla fall. Hoppas ni får en bra kväll här i Haninge, de flesta av er i alla fall. Puuuss 

Renovering av mitt rum

Snart drar det igång, Jocke jobbar ju som golvläggare och han har fått golv från sitt jobb som han har tagit hem för min skull. Det är LILA! Haha men jag kommer ha vita väggar så det kommer bli fint, dessutom är det mörk lila, vill ha svarta möbler också, från IKEA - <3 (svartbruna om man ska vara pet noga), det är lite svart i golvet också så det blir skit bra! Har en stor garderob i mitt rum som sitter fast i golvet och väggen, den ska vi riva på lördag förmiddag, den är hemsk, stor och tar massa plats. Sen så ska jocke lägga golvet, sen ska jag fixa väggarna vita.....med hjälp, annars kommer det bli kaos! Kommer ta före och efter bilder sen så ni får se. Har kollat på lite möbler jag vill ha, inte riktigt bestämmt mig än men typ något liknande såhär: 

      

Kan användas som hylla eller sidobord beroende på vilken sida den står på.
Sen två st småhyllor som ska sitta på väggen på varsin sida av sängen. 
 


Mycket praktist och snyggt. Även smycke/sminkskrin.

 

Byrå med 6 lådor.

Sen är det såklart småsaker som ska in, typ som lådor och lite prydnadssaker sådär.
ser fram emot tills det blir klart! :)

Lugna Haninge

Ellerr???? Det brukar aldrig hända något i Haninge, kankse någon gång ibland...men då är det i Brandbergen det händer. Men nu har det faktist åkt runt maaaassor med polisbilar och helikoptrar i vendelsö i typ en kvart! Undra vad som hänt, någon som vet? Säkert ett rån någonstans ^^ Lär ju få läsa om det sen i mitt i Haninge. Spännande hihi, fast det kankse inte ä så mycket hihi över det hela sen.


Ja, det är sant

Som ni nog alla vet så gjorde jag och Jocke slut för ett tag sedan. Men nu är vi tillsammans igen. Jag älskar min pojkvän, sådeså! BKB


<3


Händelserik kväll

Verkligen alltså! Igår (lördags) var jag ute med Marie, eller igentligen massa fler men vi splittrades lite senare...men i alla fall så var vi först på Pure, sen drog vi till ojojoj. Vi försökte på massa andra ställen också, sprang runt som galningar men vårat sällskap kom inte in någonstans typ. Men vi hade det as roligt! Jag och Mörlin drog med på efterfest hos bröderna USA: Jeremiah och Sweetpea.  Juuusste dom snackar inte svenska så vi var tvugna att snacka engelska heeela kvällen, ääär ju så himla duktig på det...not, men det var bara roligt.  Det hände så sjukt mycket saker den kvällen, kan knappt fatta det, dansfest på tunnelbanan, huuundbajs, galen snubbe i klänning, Marie höll på att bli rånad, skämmt ut oss totalt, lekte transformers, det är bara några saker av hur mycket som helst, orkar inte. Men det var NAJS! Gick och la mig kl 9 imorse och steg upp vid 12. Så 2 timmars sömn har jag fått inatt, eller imorse rättare sagt. Hemvägen idag var i alla fall sjukt jobbig, stackars mina fötter.

Marie ville vara Decepticon :) moaha. Nej men seriöst det var så sjukt för det stog en låda på trottoaren och i den låg det massor med sånna där silver grejjer, dom gick att böja också så det gick ju verkligen att leka :$
 


Firade fina Madde i fredags

Firade fina Madde i fredags, hon fyller igentligen år den 9e men firade lite i förväg, dock vet jag inte varför? Men det vart en jätte bra kväll. Först middag hemma hos Madde, sen lite senare drog vi till Ollan och parta vidare. Träffa på massa roligt folk! Me like. 



En liten present

I torsdags var det min sista dag på dagiset Alen. Kommer sakna alla fruktansvärt mycket....i alla fall så fick jag en liten present av Annika för att det var sista dagen. Fick en duschkräm, en badolja, en scrubkräm, 2 badbomber och en liten rosa handduk. Allt var i smaken (fast smaken känns ju lite fel att skriva, lukt?) Papaya, luktar super gott!




Ska kanske inte bli fröken ändå?

Ska kanske inte bli fröken ändå....barnen håller på att lära sig skriva bokstäver och alfabetet och jag skulle försöka förklara hur man skriver bokstaven G och B, tro mig det gick inte att bara skriva ner bokstaven, det gick inte in liksom, så tänkte att jag skulle hitta på något så dom minns det bättre. Sen får man hitta på lite ramsor och typ sjunga, fastnar bättre då. Det gick ju tillslut! Min fina förklaring:

G - Tänk dig att du har en sol, och så dör halva solen, sen hänger det en krok på sidan och en ner.

B - En rumpa och en byxkant.



Men det gav ändå resultat






Lysande sand

Vi har som två ljusplattor på dagis som lyser, sen en väldans massa sand. Ganska kul faktist, man kan göra mycket coolt. Så ska det vara mörkt i rummet och sanden på plattorna såklart... sen är det bara att låta fantasin flöda :)












RSS 2.0