Varma Sommarminnen

















En ny bra sevärd film.

Wrecked med Adrien Brody 2011. Kollade på denna film hemma hos brorsan med han, Johan och Nicke. Vi alla gillade den väldigt mycket. Kan nog lätt uppfattas som seg men inget som störde mig eller de andra, om inte annat så tycker jag att det här filmen verkligen visar vilken bra skådespelare Adrien Brody är. Mycket bra, brukar gilla hans filmer. Det här var en av de bättre. Han vaknar upp i en total kraschad bil. Minns inget, vet inte vart han är eller vem han är. Får höra på radion att han är efterlyst av polisen, anklagas för mord och bankrån. Jobbigt läge när man inte minns något alls. Han är mitt ute i vildmarken och ingen männsika syns till, plötsligt verkar det som att han hellre hade suttit inne i fängelse än att försöka överleva där ute. Kolla trailern nedan! Såg nyss att Red riding hood (rödluvan som en thriller) har lagts ut på tanka så den måste också ses! Solklar filmkväll, någon som vill vara med? ;)
   

Husdjuren på jobbet.

Det finns två svarta hönor som bor på jobbets utegård, där springer dom löst. Det var en kväll jag hade slutat och hade ganska brottom till bussen så kolla jag ut genom fönstret en snabbis sammtidigt som jag halvsprang lite grann. Då får jag plötsligt syn på två svarta hönor. Skakade bara på huvet och tänkte för mig själv nu är jag allt lite knäpp i huvet, klart det inte går höns lösa här. Hann liksom inte gå tillbaka och kolla så jag glömde de där ganska fort. Nästa dag på jobbet ser jag att det sitter ett papper på en anslagstavla med ett fotografi med dom där hönsen på som jag såg kvällen innan. Då var ja inte knäpp i huvet utan dom bor faktist där. Tycker jag är ganska kul, på ett vårdem liksom.


Förbaskade kärlekskilon.

Love makes you fat? Dom kom ju för läääänge sen, när man var nykär och glad, sen när det stadiet var förbi så försvann det liksom inte utan man bara byggde på det istället och brydde sig inte, varför skulle man göra det? man hade ju redan pojkvän som älska en för den man var, pluss att man var ju inte tjock tjock liksom. Nu är man singel om man inser verkligen hur många kilon det är man lagt på sig och man ser skillnaden! I och för sig så tänkte man redan på det innnan men orkade inte riktigt bry sig. Inte kul, men man har ju sig själv att skylla. Det är dags att göra något åt saken. Var ett tag där för några månader sen som jag var ute och powerwalka en mil om dagen, men det händer ju typ inte längre, man jobbar hela tiden, föör mycket och man har inte ork till något annat än att gå hem och lägga sig och sova, nääääee....men typ. Måste skärpa till mig...igen! Man kände ju sig så mycket fräschare och man hade ett gott samvete. Det är i alla fall en 8 kg som ska bort. ÅÅåh vill ha en pt! Svårt att täppa igen kakhålet.

What´s wrong with people!?

Shiiiit asåååå...hur vet man vilka som är ens kompisar? Orka att folk går runt och ljuger och är falska istället för att vara den man är och säga som man tycker, missförstå mig rätt dock, vissa saker säger man bara inte! Behandla andra så som du själv vill bli behandlad. Säger inte att jag är perfekt men fan så mycket bättre. Skillnaden mellan oss är att jag har gränser och han har det inte. Det kommer som en chock, kommer från den människan man inte alls trodde det skulle kunna komma från. Så jävla lågt och så jävla fittigt, skänker dig endast otur i livet. Han kommer ångra sig sen det vet vi alla, men då är det försent! :) hihhi we are better off without you and you´r so called "family".  


Wohooo han är hemmma!

Min kära vän Kimpi kom hem från Turkiet i fredags, det gillas! :)


Hej hej det var INTE igår!

Hej hej det var inte igår. Har verkligen tappat suget om bloggandet. Gick bra från första början, sen blev det bara minde och mindre sen tog det stopp helt. Senaste inlägget var ju fan i maj, och inlägget innan de var typ i mars...några få här och där som igentligen inte räknas. Kan känna nu att jag saknar det lite, så vi får väl se om det går bättre den här gången, har igentligen inte något speciellt att berätta....tror jag.

Tror inte att det hänt något annorlunda med mig sen sist....kanske att jag har blivigt singel, nya vänner mjaaa, tråkigt jobb, typ aldrig ledig....låter kul va? Längtar till slutet av augusti början på september! Blir eventuellt en sista minuten med Kimpi någonstans där det är varmt o mysit. Eller så blir det till att tatuera in ögonbrynen, får se ;)


RSS 2.0