Det är mig det är synd om

Godmorgon och god fortsättning får jag väl då säga. Upptäckte något myket tråkigt och jobbigt igår med mig själv. Jag tror jag har fått urinvägsinfektion! :( Mother f*ck va ont det gör! Visst, jag har haft det förut men det var lääänge sen. Kommer inte ihåg att det smärtade såhär. Känns liksom som att det hela tiden är något som trycker/dunkar mot urinblåsan, svider gör det, och det sviiiiiiiider ännu mer när man sittter där på toan och ska ut med det...tor man! men icke - man känner sig kissnödig hela tiden men det kommer aldrig något och om det gör det så är det ytterst lite. Är en väldigt trött tjej idag, har sovit jätte dåligt inatt. Har legat och vart kissnödig och haft fruktansvärt ont hela natten så det vart liksom inte mycket till sömn. I början gick jag på toan några gånger fast det inte kommer något, men sen inser man ju att det funkar inte att springa på toaletten hela tiden, känns ju bara som att man är kissnödig men man är ju  inte det, då skulle man lika gärna kunna sova på toan och det låter ju lite konstigt? Dessutom ville jag inte väcka stackars Jocke som låg brevid och sov så sött. Näe så en härlig natt har jag haft ;) Legat och pinat och trott att jag ska kissa på mig haha, ne inte riktigt så illa men nästan! Var uppe vid 05:55 och hemma strax där efter, väntar på att vårdcentralen ska öppna telefontiden vid 08:00 så man förhoppningsvis kan få en tid och bli botad av fröken/herr doktor. Säger ju att jag behöver en ny vinterjacka, en lång sådan också som faktist täcker rumpan så man förhoppningsvis slipper det här. Ska dricka mycket tranbärssaft (tydligen väldigt bra) Man ska fan vara rädd om sina njurar! Klä er varmt nu innan ni går ut, speciellt om fötter huvud och rumpa. Ciaoooooo! :)


Juldagen - Hej mitt vita vinterland

Såå har ni haft en bra julafton? Det har i alla fall jag! Umgicks med nära och kära och hade det mysigt och kul. Idag kommer faster hit och imorgon ska vi till moster - då kommer de flesta från släkten vara där, kommer typ bli 15 pers. Och Jocke ska med och träffa hela släkten för första gången. Mmmmm lycka till, men de kommer gå bra :) Har vart att träffa släkt nu i 2 dar, kommer snart bli 4 dagar i rad, yiiiie ^^.  I Julklapp fick jag kläder, jätte mysiga tofflor, pengar och ett busskort, presentkort, smink och några fakturer betalda. Och nu är ju faster här så vet ju inte än va mer jag kommer få hihi (som ett litet barn, sorry) Är väldigt nöjd. Funderar nu på att införskaffa mig en ny vinterjacka? Jag har ju en kort men skulle gärna vilja ha en som täcker rumpan - blir så mycket varmare. De flesta tänker säkert onödigt att köpa nu, men vafan det är ju januari och februari kvar, orkar inte frysa 2 månader till, speciellt inte nu när det ska bli kallare, no way. Har i alla fall haft mina ögon på en vit McKinley jacka från intersport ca 2000 kr. Väldigt fin. Ja jag vet, den är vit. Men den är så fiin i vit! Man får väl vara försiktig. Och ska man lattscha får jag sätta på mig min nuvarande. Inga konsigheter. Gooooood Juuuuuuul.

Julklappar till mig själv

Denna fina är snart min, ska komma innnan julafton :) ca 400kr.



Har även beställt den här snygga Ice Cream toppen. ca 500kr.


WiiiiiieE


Ursäkta mig men vilken jävla H*R helg.

Men man måste försöka hålla humöret uppe ändå, är trött på att må så jävla piss dåligt hela tiden! Börjar liksom bli en vana, that can´t be goog right? Jag tycker i alla fall att Anything that's worth having Is worth fighting for. Men tydligen verkar jag vara själv om att tycka så.


Lööve them!


Dom röda ska bli mina!!!! Men vill gärna ha dom andra också :) <3

Det är väldigt chill på jobbet!

Det gillar viii :D I alla fall när man jobbar på Stockholms Universitet. Fast gillar att sitta tentavakt också, jobbar ju alltid med en kompis så man får ju aldrig tråkigt liksom. Sist jag och Maria vakta satt vi och spela kort hela tiden, det var nice. Men nu senast har jag gjort olika utskick - 7 kurser. Sitter och dricker kaffe, snackar skit, lyssnar på musik och sorterar papper - lägger i kuvert (säger man så?) - och dricker lite mer kaffe :) Här är Angelica som jag jobbade med i onsdags och i torsdags, har precis börjat dagen, pigga och glada jajjamen!


Lite mer julpyssel


På bilden är det bara en stjärna, hjärta och en påbörjad julgran. Har även gjort en tomte, en ren (rudolf med röda mulen) ett stearinljus, en snögubbe och en julklapp. Har satt snöre på alla så de kan hänga i taket om man vill de :P Riktigt kul o pyssla lite ibland. De vita långa grejjerna (vet inte vad det heter) kan man forma hur man vill...så är det bara att trä på pärlor :) 


Ett litet skratt

‎''En norrman kollade igenom sina filmer när han hittar en film utan text och fodral. Han blir såklart nyfiken och sätter in det i VHS-spelaren, och på filmen ser han sin fru bli knullad av 3 män med stora kukar. Han blir jätte ledsen men sen säger han ''Vilken tur att det bara va på film''.

LUCIA - ljus och hopp, eller vänta...va?

Saaaanktaa luciiiaa, skänk mig en tiia, tiiiaan var rutten, ta mig i eeeee va?. Neej gud vad barsnlig jag är, förlåt. Sååå aah...hur mår ni gott folk? Är det bra? Hänt något skojj? Naaaaej tror inte det va, blääääää! Är så jävla förbannat kallt så man har ingen lust att hitta på något, har ju förfan ingen lust att gå ut, pluss att jag har sämst blodcirkulation. Man kommer hem från jobbet, sen lägger man sig i sängen och fryser! Neee nu överdriver jag, riktigt så hemskt är det inte...bara jag som kännt mig nere på sistonde av olika anledningar, eller nere är kankse fel ord, splittrad? Hmmm....vet inte riktigt vad jag ska skriva, men hade lust att skriva något. Såg att Svenska hjältar-galan går ikväll klockan 20 på fyran, kan nog vara något att se!

Varför inte skriva några rader om det tragiska bombattentat som inträffade i lördags, Stockholm-mitt i city! Hmm...vart ska man börja? Sverige hamnade på världskartan – som ett terrorattackerat land - trodde jag väl aldrig! En 28 årig muslimsk man som synnerligen var välutrustad...hade minst tre bomber. Hade ett bombbälte på sig, en bomb i ryggsäcken och ett föremål som han bar på (någon slags "avtryckare") inte nog med det, i bilen (korsningen drottningatan) hade han gasoltuber. Polisen tror att han var påväg mot stora Åhléns huset.  De (poliserna) är ju ute på stan nu och vandrar så de svenska folket ska känna sig tryggare, även volontärer. Känner man sig tryggare  för det? eller vad tror ni? Om det kommer hända igen som vissa tror eftersom det kind of misslyckades så kommer det nog inte hända på samma ställe.  Den där avtryckaren eller vad det nu var och väskan exploderade inte, skulle fått stor spridning om det gått muslimens väg, det hade liksom vart kört för hur många som helst! Brukar vara fler personer inblandade när det gäller sådana här saker, tyvär. Det är fan sjukt alltså! Att en människa med fru och barn kan göra något sånt här!? Aaa nu är det ju inte endast sjukt för att han har familj, skulle ju vara lika sjukt om han inte hade det men ni fattar säkert vad jag menar. Sjuka människor! Och tydligen så bodde han i England norr om London, varför ska han/dom vara här och bomba då? Finns väl större anledningar till att bomba i Storbritanien? Har ju vart terrordåd där förut, extremister försöker ju rekrytera unga människor. Jag menar Sverige har ju alltid varit så neutralt med bra resurser. Han har ju hyllats på en internetsida av massor med muslimer som tydligen har kopplingar till Al Qaida i Irak. Liksom hallååå...ni hör ju själva hur sjukt det låter. Ska man inte kunna gå ut längre eller vadå? Alltså de som blir mest drabbade nu av rent hat och är ju andra muslimer och det är ju tråkigt, alltså jag menar bara för att en muslim nu gjorde som han gjorde så är ju inte alla islamister och muslimer terrorister, get it? Men aah det är svårt det där, folk har så mycket olika åsikter så till viss del kan man ju förstå andras  oro/åsikter, som sagt..det är svårt. Så går det när man släpper in och släpper in utan någon koll, finns andra länder som är hårdare när det gäller sådant. Får man säga så? Hoppas ingen tar illa vid sig nu och att inget missuppfattas. Vad tycker och tänker ni om saken?


HJÄÄÄLP MIG!

Kan inte bestämma mig för vilken header jag vill ha. Vad tycker ni!?

eller...


Lugna helgen

Fredag. Var och julhandlade med storebror efter jobbet. Handlade även massa lotter för 185 kr, läsk, godis och annat gott för 220 kr, tjockisar :$ Efter det åkte vi hem till mig och käka middag (lövbiff med potatissallad och bea) yammiie. Lite senare kom Nicke och Johan förbi så åkte vi hem till bror och tjocka oss och kolla på film, riktigt mysig kväll.


Lördag. Marie kom till mig efter jobbet så laga vi middag tillsammans (fläskfilé med klyftpotatis, brunsås och bea såklart) Efter middagen började vi baka lussebullar och lyssna på julmusik, medans degen jäste kollade på vi ensam hemma 2 - en älskad klassiker! När degen jäst klart så fick vi visa våran kreativa sida, dom blev så fiina :) Fyllde två plåtar. Tyvär så tycker jag lussebullar är jätte äckligt, men det är roligt att göra dom haha. Tog ca 3 timmar innan allt vart klart, hann kolla på en till film, sen vart båda jätte trötta så vi gick o la oss och sov.
FÖRE 


EFTER


Min fina snigel :) Gjorde en orm också som man kan se längt upp till höger, men den blev inte lika fin!

Söndag. Jag och Marie åkte in till stan och julhandla, sen gick vi och kolla på bio. Nya Harry Potter filmen, nu vill man ju se sista delen...men den skulle inte komma ut förrän i juli nästa år. Nu ligger jag hemma i sängen och skriver här, ska snart ta mig en varm dusch- fryyyser! Jocke kommer hit snart också, kolla på film och ta det lugnt. Ska inte bli så sen, måste vara på jobbet vid 7.00 imorgon. Det är ju lucia då så småttingarna ska hålla en konsert så jag ska vara med och fixa och dona en massa, ska bli kul. Hoppas ni har haft en bra helg. Natti på er!


Julpyssel

Idag har jag julpysslat med barnen. Vi har målat pepparkakor med kristyr och gjort lite annat kul. Själv gjorde jag en tomte, en pepparkaksgubbe, en stjärngosse och en lucia. Glömde bort tärnan, får jag göra någon annan dag. Jätte lätt att göra, använde äggkartong som jag målade med färg, flirtkulor (av trä är snyggast), garn, papper och lite annat smått. En limpistol är väldigt praktist måste jag säga. Såhär blev resultatet:  
           

Kort Uppdatering

Har varit lite dålig på att skriva i bloggen på senaste tycker jag. Har haft ganska fullt upp och har helt enkelt inte orkat eller tänkt på det. Är det ens någon idé? Är det ens någon som läser denna blogg haha. Aja, i alla fall så hade jag en bra helg. 

Fredagsmys med Jocke - Det vart såklart pepparkaks byggande, som ni ser så håller vi på o bygger en borg, kommer nog bli riktigt ball när den är klar...då ska ni få se på grejjer. Vi är inte klara än men mot helgen lär det bli klart. Det vart även film och mys - kolla på Inside man, riktigt bra film. Gillar "bankråns filmer" haha.

                  

                 Älskling kom hem till mig med 12 liter vitt vin, himmla snäll man jag har! Tack älskling! <3

                                               

Lördagen var jag med Marie som hade kommit hem från thailand - fick fina presenter, en Ed Hardy mössa, Ed Hardy t-shirt, DKNY parfym och ett armband. Ingen limpa denna gång för jag håller ju på o slutar o röka! :) Duktig tjej...aah! Senare på kvällen drog vi ut på krogen till Pure med Malin, Chippa, Pagge och Adam. Mycket kul!

                              
             
             
                               

Söndagen vart släktträff och Bio med Jocke. Såg på Due date, helt okej film, men trodde den skulle vara bättre, många som sagt så tydligen, något att tänka på kankse. Jocke Jocke Jocke <3



Igår efter jobbet åkte jag till Marie och käka middag, Baka lussekaka (fast jag hatar saffran uuusch! ) kolla på ensamhemma och tog det lugnt - julmys vart det.

                                              

Idag har jag vart jobb intervju, vet inte riktigt hur det gått än. Får jag reda på nästa vecka, nervöst! Skulle igentligen träffat min man idag, men får se hur det blir med den saken, kan ju alltid hoppas, stackarn är inte så kry. By the Way...spännande i paradise hotel nu iiiiih! Imorgon är det jobb igen.....yeeei


Fredagsmys

Idag på dagis har vi åkt pulka i stora pulkabacken. Det var kul! Fick sluta tidigare, fick gå redan vid 11. När jag kom hem var jag jätte kall så kröp ner under täcket och somna  bums, vakna för några minuter sedan. Vaknade faktist av att det ringde på mobilen, ska på jobbintervju på tisdag, YEEII..hoppas det går bra. Jocke kommer hit på middag och sen ska vi börja bygga vårat pepparkakshus...eller vänta...sa jag hus?...jag menade PALATS! :D Så det blir en mysig innekväll. Men imorgon ska det krogas! Marie har nämligen komit hem från Thailand idag, så det måste ju självklart "firas".   
                                             

Så var det torsdag igen.

Ingen fest denna torsdag inte! Denna torsdag har innehållit jobb, middags-matlagning och snart kan jag tillägga Jocke, kommer nämligen hit om ett tag. Till middag blir det en cocos-kycklinggryta, älskar den, as god. Får se vad jag och Jocks hittar på, kankse börja skissa på vårat pepparkakspalats som vi ska göra i helgen ? :)



______________________________________________________________________________________

Bortglömda bilder från förra Torsdagen - spelningen med Lamb :)



Fick ju håret lockat av paradise hotel Marre också, blev inte så bra bilder men man ser lite iallafall.


Trött tjej

Är helt slut. Har ju börjat på en praktik nu som jag berättat tidigare, och är ju inte van att gå upp 6 på morgonen så kanske inte så konstigt att jag är trött. Idag har jag ju i och för sig jobbat på Stockholms Universitet med Maria ( www.marianordahl.blogg.se ) vi har suttit tentavakt. Det är stört vad jobbit det måste vara att skriva dessa prov, en fråga ska besvaras med typ 7 A4 papper...fyfan...fast det kanske bara är jag, eller? Har spelat kort heeela tiden haha, ganska kul faktist. Vi såg två stycken som vi tror fuskade - gå på toaletten 3 gånger, ut o röka 2 gånger på mindre än 2 timmar, brukar vara mysko, fick en notering. Var sjukt många som skrev, lovar att det var typ 150 st, och en av dom var min gamla klasskamrat Linda, kul o se henne. Men imorgon ska jag tillbaka till praktiken så ska lägga mig tidigt ikväll så jag orkar upp imorgon bitti och ta hand om galna små busungar. Nu ska jag väl ligga kvar i sängen, dricka massa vaniljte (är besatt) och kolla på paradise hotel (YEEES JULIA ÄR TILLBAKA) och sen försöka sussa.   

RSS 2.0