Rise of the Planet of the Apes, 2011

Jäääävlar vilken BRAAA FILM!!!!! Shit! Kan vara en av de bästa jag sett faktist. Man fastnar verkligen i filmen och jävlar vilken medkänsla man får asså, man blir ju ledsen och arg och glad på riktigt. James Franco är ju med också, han är alltid en bra skådis. Det är en amerikans science fiction. Handlar om att en doktor hittar ett botemedel mot Alzhimers genom att testa på apor. En av test aporna Caesars hjärna muteras och hans intelligens ökar, botemdlet används inte bara på Caesar utan typ alla andra appor också, till slut blir aporna nästan smartare än människan och det blir krig mellan apor och människor. Revolution. Det är mycket bra special effekter. I de tidigare "ap filmerna" vart de kända för sina sminkeffekter, men nu är det någon data grejj, ni vet de tre sagan om ringen filmerna? Gollum i den filmen, dom har spelat in och gjort apan Caesar likadant. Det är samma som gjort specialeffekter för Avatar som har gjort dessa. Det låter kanske inte så spännande, men kolla trailerna nedan, jag lovar att du inte kommer ångra dig efter du sett filmen! Filmen har premiär 17 augusti här i Sverige. Den finna att ladda ner nu på piratebay men i cam kvalite, men det är den bästa cam kvaliten jag någonsin sett! Man tänker inte ens på att det är cam.



I den här trailern får man se hur dom "gör" aporna, hu det spelas in.


Full rulle och gratisgym!

Det har vart full rulle ända sen i torsdags, haft långhelg. Fester, krogen & födelsedagsfirande. Super skönt att jag var ledig igår och idag, kan verkligen vila upp mig vilket absolut behövs. Men imorgon börjar allvaret igen, suck! Kommer nästan inte vara ledig något framöver..inte ens när mina föräldrar åker till Cypern på fredag i 2 veckor! Hur kul är det liksom, då vill man ju verkligen vara ledig! Aja...det löser sig det där. Det som känns skitjobbigt nu är att jag kommer vara arbetslös om några veckor då mitt vikariat går ut. HJÄLP!! VAFAN GÖR JAG DÅ!?? PANIK!

Min pappa jobbar ju på FOLKSAM och dom har ett eget gym, egen simhall och bastu. För ungefär 6 år sedan fick man komma dit använda de där, helt gratis eftersom man antagligen kände någon som jobba på folksam. Sen satte dom stopp för det där och sa att endast personal får använda sig av detta. Då fick jag sluta komma dit och det tyckte jag såklart var jätte tråkigt. Sen så här om dagen kom jag och tänka på det och jag frågade pappa om det inte fanns något chans att jag skulle kunna få börja komma dit igen. Behöver verkligen gymma..och simma och basta är ju inte helt fel..dessutom gratis. Som tur för mig så var det okej att jag kunde börja komma dit igen, lycklig tjej? JAAA!! Enda jobbiga är väl att jag måste matcha min pappas jobbtider, han måste komma och släppa in och ut mig, men det är inte hela världen ;)


FYLLEKÄKA

Tack Jimmy och Nicklas! Dom skulle åka och handla med sig lite mat tillbaka till den såkallade festen, det som var kvar av den i alla fall. Klockan var typ 3 på natten/morgonen. Aldrig sett så mycket mat från donken alltså, det var helt sjukt! Dom köpte typ med sig halva stället haha. Fan vad alla käka, slutade med att man decka sen. Lika bra det! Men fan va kul det var, matkrig kan jag ju lova att det blev sen, inte lika roligt dagen efter dock för mig Lollo och Marie som skulle städa upp allt. Men men...vafan..vi hade kul!



JA MÅ HAN LEVA JA MÅ HAN LEVA

Denna underbara kille fyller 22 år idag! Grattis och puuuuuss på dig Yosef :) <3


Sista minuten...eller?

Ååh jag är så sugen på att ta en sista minuten i slutet på augusti början på september. Skulle vara så himmla skönt att komma bort lite! Jag och min kompis Kimpi har pratat ganska mycket om det så det bilr nog att dra iväg en vecka till typ Turkiet eller Grekland :) 

Mamma och pappa far ju till Cypern om ungefär en vecka och är borta i 2 veckor, då blir man ju inte alls sugen! Marie o Emeli o Lollo o Ellinor drar till Alanya snart i 2 veckor. Jag vill jag vill jag vill :)


What the !?

Har ju sagt tidigare att jag trott att jag fått nå knäpp i huvet och hallucinerat om höns på jobbet, men det visade ju sig att det var ju faktist riktiga höns, jobbets husdjur. Fick också reda på för ett tag sen att det finns fler husdjur på jobbet, katter, inte tänkt på det tidigare men har ju faktist sett det. Tycker det är lite skummt. Sen har vi haft besök av två andra djur också som INTE ska vara där. En liten stackars talgoxe som fastnat inne i trappan, men en massa ormar!!! Dom har byggt bo på utegården och slingrat sig in...IN...där vi jobbar! Vem vill ha ormar slingrades i korridorerna? Fyfan! Som tur är så är det inte huggisar, but still! Tänkte direkt, fan vad kul om Maria (http://www.bloggparken.se/marianordahl) hade jobbat här, hon hade seriöst dött av rädsla haha! Dom har setts till i några dagar nu, hoppas någon gör nägot åt det snart! När dom bygger sina bon o lägger sina ägg blir dom ju typ 15 till. Huvva! Man börjar ju faktist undra om det inte är ett zoo man jobar på.

Plankage

Planking eller om du vill kalla det laying down game, playing dead, facedowns, extreme laying down, on one´s belly...finns några namn, olika länder kallar det olika. Tror att dom flesta vet vad plankage är för något. En grejj som mina bröder tycker är kul. Ju mer offentligt desto roligare! Denna "lek" går ut på att man ska lägga sig raklång med huvet neråt. Händerna måste nudda sidan av kroppen och så ska det tas kort och läggas ut på internet. Folk tävlar alltså inom det här, haha lite sjukt tycker jag, eller? Det var populärast från början i England och nu har det spridit sig till resten av världen. Man ska hitta de konstigaste  ställerna att planka på. Men tycker man kan passa sig lite för vart man gör det, till exempel inte som ett par killar gjorde..på en polisbil och blev arresterad, eller på balkongräcket på 7e våningen och han rammla ner och dog. Men ni fattar :) 


Det är mig det är synd om.

Har gått och blivigt sjuk! I och för sig så är det inte så konsigt så jag har "behandlat mig själv" helgen som var. Behöver verkligen inte det här nu, måste jobba så mycket som jag bara kan, I want and need the money. Det ska tas körkort, de ska åkas utomlands och de ska tatueras. Jag har feber, ont i halsen o huvet, hosta, snuva, värk i kroppen. SWELL! :) Insjukna igår på jobbet så jobbade klart mitt pass sen åkte jag hem o la mig bums. Måste ju stanna hemma imorgon också men på torsdag måste jag typ jobba, får hoppas på att jag är frisk då..sova mycket.

Jag är hungrig! Men orkar inte ta mig ur sängen och fixa något. Det var bättre när man var liten och mamma eller pappa stannade hemma från jobbet för att ta hand om en, man fick ju ALLT serverat, dom gjorde allt, hur skönt var inte det?! Nu måse man vänta tills dom kommer hem från jobbet för att få den servicesen. Det är mig det är synd om.

Istället tänker jag ligga kvar här i sängen och köra ett Johan Falk maraton. Dom är ju så jävla bra. Kriminal serier eller filmer är alltid bäst på svenska! Jusste, sa ju förut att jag skulle kolla på Red riding hood och skriva om den...tänker jag inte ens göra, fan va dålig den var!

PUSS O HEJ alla gillar mig :)


RSS 2.0